Пошук

Увага, профілактичні рейди по виявленню порушень правил благоустрою!

Дата: 26.02.2020 14:22
Кількість переглядів: 551

В рамках здійснення комплексу заходів із благоустрою населених пунктів Калинівської міської ради розпочато профілактичні рейди по вулицях приватного сектору м. Калинівка на предмет дотримання мешканцями «Правил благоустрою населених пунктів об’єднаної територіальної громади Калинівської міської ради», затверджених рішенням 5-ї сесії Калинівської міської ради 6-го скликання від 24.03.2011 року №141 (зі змінами).

Під час рейду по вул. Некрасова м. Калинівка виявлено ряд порушень правил благоустрою жителями приватного сектору, зокрема, складування будівельних матеріалів та захаращення прилеглих до будинків і садиб територій. Інспектором з благоустрою м. Калинівка було усно поінформовано громадян про утримання в належному санітарному стані прилеглої території та недопущення складування будівельних матеріалів за межами власних земельних ділянок. Після рейду власникам приватних садиб, які порушили правила благоустрою, вручено приписи про необхідність усунення порушень (складування будівельних матеріалів). На громадян, які не виконають умови припису протягом терміну, вказаному у ньому, будуть складені адміністративні протоколи за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що загрожує їм штрафом до 1360 грн.

Найближчими днями профілактичні рейди будуть проведені по вулицях Пирогова та Тімірязєва, а надалі по всіх вулицях приватного сектору м. Калинівка.

Відповідно до ст. 34 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» встановлено межі утримання прилеглих територій, тому обов’язком кожного власника приватного домоволодіння є утримання у належному стані прилеглої території, що включає у себе прибирання сміття, ліквідацію карантинних рослин та покіс трави.

Вкотре звертаємось до усіх мешканців громади: не перетворюйте свою вулицю на склад будівельних матеріалів та відходів, зробіть її чистою та затишною, як власну оселю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь