Пошук

Оцінка фінансових показників бюджетів 806 ОТГ за 2019 рік

Дата: 24.02.2020 18:38
Кількість переглядів: 532

Фото без описуВ загальному рейтингу фінансових показників за 2019 рік Калинівська міська об'єднана територіальна громада посіла четверте місце серед 806 об’єднаних територіальних громад України, в групі 1 з чисельністю населення понад 15 тис. жителів (95 громад). Нагадуємо, що за підсумками виконання місцевих бюджетів протягом січня-вересня 2019 року Калинівська міська ОТГ посідала п'яте місце по Україні в загальному рейтингу фінансових показників в групі ОТГ з чисельністю населення понад 15 тис. жителів.

За підсумками 2019 року експерти провели чергову оцінку окремих показників фінансової (бюджетної) діяльності об’єднаних громад. У звіті експерти розширили перелік показників, за якими проводили оцінку громад. Це обумовлено тим, що для більш комплексної і всебічної оцінки слід аналізувати якомога більшу кількість фінансових показників. Крім того, окремі показники найбільш об’єктивно відображають ситуацію лише після закінчення бюджетного року.

Якщо за 9 місяців 2019 року аналіз здійснювався за чотирма фінансовими показниками, то за 2019 рік оцінювання проводилось за вісьмома індикаторами: доходи загального фонду на 1-го мешканця; видатки загального фонду на 1-го мешканця; видатки на утримання апарату управління у розрахунку на 1-го мешканця; капітальні видатки на 1-го мешканця; рівень дотаційності бюджетів; співвідношення видатків на утримання апарату управління із фінансовими ресурсами ОТГ; питома вага заробітної плати у видатках загального фонду бюджету ОТГ; питома вага капітальних видатків у загальному обсязі видатків.

Для проведення розрахунків використано дані звітності про виконання місцевих бюджетів за 2019 рік та чисельність населення ОТГ станом на 01.01.2019 року.

Судячи з таких високих результатів, можна впевнено сказати, що бюджетна політика в 2019 році у нашій громаді була проведена ефективно та на високому рівні.

Більш детальна інформація за посиланням:  https://decentralization.gov.ua/news/12192?fbclid=IwAR1fKHWsKfdb1tqp264GDyTEXmWH-g4cEfUPTjIcbBMyLsoQrfF7-NK_a2U

https://rada.info/upload/users_files/04326106/3e3a4d254177ee5d5cffb148643b8e7e.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних