Пошук

Заходи по покращенню благоустрою населених пунктів Калинівської міської ради

Дата: 24.02.2020 15:43
Кількість переглядів: 810

Фото без описуЩорічно на виконавчому комітеті Калинівської міської ради розглядається питання щодо здійснення комплексу заходів із благоустрою населених пунктів Калинівської міської ради, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій, об’єктів масового перебування і відпочинку населення. Відповідно до прийнятого виконавчим комітетом міської ради рішення від 19 лютого 2020 року №36 «Про стан та заходи по покращенню благоустрою населених пунктів Калинівської міської ради» з березня по травень триватиме двомісячник благоустрою населених пунктів міської ради.

Нагадуємо, що згідно з «Правилами благоустрою населених пунктів об’єднаної територіальної громади Калинівської міської ради», прийнятими відповідно до  Закону України «Про благоустрій населених пунктів», підприємства, установи, організації та суб’єкти підприємницької діяльності (СПД), які розміщуються на території об’єкта благоустрою, мають утримувати закріплену за ними територію. Перелік підприємств, організацій, установ та суб’єктів підприємницької діяльності (СПД), за якими закріплені території для проведення благоустрою та утримання їх в чистоті, додається (Додаток 2).

Тож закликаємо керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності, фізичних осіб-підприємців, кожного мешканця, усіх, кому не байдужа Калинівка, навести лад на територіях підприємств та організацій, прибрати ділянки біля магазинів і кафе. Мешканцям багатоповерхівок та приватного сектору – подбати про чистоту на прибудинкових територіях, у під’їздах будинків, на територіях приватних садиб.

Зробимо разом наше місто чистим, привабливим і комфортним для проживання та відпочинку!

Ознайомитись з рішенням виконавчого комітету Калинівської міської ради від 19 лютого 2020 року №36 «Про стан та заходи по покращенню благоустрою населених пунктів Калинівської міської ради» та додатками можна на сайті в архіві документів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь