Пошук

Прийміть дитину у родину!

Дата: 10.02.2020 15:31
Кількість переглядів: 734

Фото без описуМи з дитинства відчуваємо материнську ніжність та тепло, батьківську допомогу та мудре слово. Та є діти, які позбавлені цього почуття, позбавлені любові, піклування та один на один постають перед життєвими труднощами. Відсутність батьківського тепла, маминої колискової на ніч, іграшок та подарунків на свята від рідних – усе це є життя дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Ці діти живуть в інтернатах, мають одяг та їжу, влітку вони відпочивають в оздоровчих таборах, але єдине – їх ніхто не чекає, і нікому пожалітись про невдачі чи похвалитись своїми успіхами.

Саме тому держава створила систему підтримки та виховання дітей-сиріт у вигляді прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, коли дитина виховується не в інтернаті, а в сім’ї людей, готових виконувати роль батьків.

Проблема дитячого сирітства з кожним днем стає більш актуальною і болючою темою для нашого суспільства. В Калинівській міській ОТГ також щороку збільшується кількість дітей, які отримують статус сиріт та позбавлених батьківського піклування, і так мріють про маму, тата та повноцінну родину.

Саме Ваша сім’я може стати для прийомної дитини осередком любові і тепла, якого вона прагне... І саме Ви навчите її більше усміхатися, любити людей і бути щасливою. І Ваш вчинок зробить цей світ добрішим...

Зважтеся на цей крок! Ваша дитина чекає на Вас!

Якщо Вас зацікавила дана інформація, звертайтесь за допомогою та роз’ясненнями в:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь