Пошук

День відкритих дверей на тему: «Виховання дітей в праці» у ДНЗ №7 м. Калинівка

Дата: 10.02.2020 11:59
Кількість переглядів: 386

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУ дошкільному навчальному закладі №7 «Віночок» м. Калинівка було проведено День відкритих дверей на тему: «Виховання дітей в праці».  

Всі присутні на заході батьки вихованців мали можливість в кожній віковій групі стати активними учасниками різних режимних моментів: занять, розваг, бесід, слушних порад та рекомендацій.

Висока пізнавальна активність малюків за сприяння дорослих допомагає накопичити враження про працю, а потім закріпити їх, наслідуючи дії інших. Це важливо, бо дитяча трудова діяльність значною мірою є джерелом загального розвитку дитини. У праці формується моральна вихованість, розвиваються стійкість поведінки, зібраність, самостійність, дисциплінованість, ініціативність, уміння долати труднощі. Праця дає можливість дитині радіти від результатів, відчувати свою потрібність; сприяє залученню до світу дорослих; виробляє відчуття задоволення, відповідальності та успішності.

Успіх дошкільного навчального закладу №7 можливий лише за умов тісної співпраці з батьками вихованців.  Робота з родинами здійснюється  через використання таких інноваційних форм роботи, як: майстер-класи, спільні акції з батьками та дітьми, виставки творчості дітей і батьків, спільні спортивні змагання, Дні відкритих дверей тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних