Пошук

Придбання житла для особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування

Дата: 03.02.2020 15:35
Кількість переглядів: 460

За сприяння Калинівської міської ради спільно з Калинівським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в кінці січня було придбано житло для особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, за рахунок субвенції з державного бюджету у розмірі 354 206 грн. Власником будинку з усіма зручностями (загальна площа - 60 м2, житлова площа - 29,6 м2) в с. Павлівка став мешканець Калинівської міської ОТГ Валентин Бугай, 1997 р.н.

Відповідно до протоколу обласної комісії з питань розподілу у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа від 19.11.2019 року №4, затвердженого головою Вінницької облдержадміністрації В. Скальським від 28.11.2019 року №01.01-18/1704, на Калинівську міську ОТГ було виділено додатково 354 206 грн. на виплату грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей з метою придбання житла для зазначеної категорії осіб. Це дало можливість придбати вже друге житло для осіб з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають у нашій громаді.

Наразі на квартирному обліку при виконавчому комітеті Калинівської міської ради перебувають 17 дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, віком від 16 до 23 років, які потребують поліпшення житлових умов та мають право на придбання житла за рахунок державної субвенції.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь