Пошук

Шахово-шашковий гурток в Будинку дитячої творчості Калинівської міської об’єднаної територіальної громади

Дата: 03.02.2020 12:08
Кількість переглядів: 566

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуНезважаючи на вихідний день, у Будинку дитячої творчості Калинівської міської об’єднаної територіальної громади, як у вулику. Керівник шахово-шашкового гуртка Анатолій Мельник ознайомлює юних гравців з основними правилами і поняттями шахової та шашкової гри.
Шахи - це гра, яка розвиває логічне мислення, увагу і пам`ять, сприяє розвитку уяви і творчості, виховує цілеспрямованість, організованість, самостійність у прийнятті рішення, підвищує рівень інтелектуального розвитку і загальної культури людини. Як правило, діти, які вміють грати в шахи, набагато краще навчаються у школі. Окрім того, шашки і шахи - чудовий привід для спілкування дітей, що сприяє поглибленню взаєморозуміння та зміцненню дружніх відносин.
Професійному педагогу Анатолію Мельнику завжди вдавалось зацікавити бажаючих навчитись грі у шахи та шашки, розвинути особисті здібності кожної дитини, відкрити для неї цікавий світ чорно-білого королівства, ознайомити з правилами поведінки партнерів під час гри, навчити дітей під час партії діяти згідно цих правил.
Якщо ви хочете пізнати секрети шашкової та шахової гри, чекаємо на вас, юні таланти, в Будинку дитячої творчості Калинівської міської об’єднаної територіальної громади з 9.00 год. до 17.00 год. за адресою: вул. Машинобудівників, 16 (другий поверх приміщення колишнього професійно-технічного училища №21 м. Калинівка).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь