Пошук

Надання житлових послуг комунальним підприємством«Житловик» м. Калинівка

Дата: 25.01.2020 22:21
Кількість переглядів: 420

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЖитлово-комунальне господарство – важлива економічна галузь, яка відіграє ключову роль в повсякденному житті громадян та забезпечує необхідними житлово-комунальними послугами. З метою задоволення потреб населення у тих чи інших видах житлових послуг в нашому місті працює комунальне підприємство «Житловик» м. Калинівка, яке обслуговує 121 багатоквартирний будинок. Штат підприємства нараховує 56 працівників.

До сфери послуг комунального підприємства належить: прибирання прибудинкових територій; вивезення та утилізація твердих побутових відходів; технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем, димовентиляційних каналів, облаштування майданчиків для контейнерів з твердими побутовими відходами.

Останнім часом двори багатоповерхівок міста, які не знали ремонтів не одне десятиліття, поступово отримують нове життя. Так, протягом 2019 року КП «Житловик» за кошти місцевого бюджету провело капітальний ремонт прибудинкових територій:

- по вул. Возз’єднання, 10,11,13 на суму 1 451 005,15 грн;

- по вул. Маяковського, 5,9 на суму 729 231,46 грн;

- по вул. Маяковського, 4,6 на суму 805 650,27 грн.

Нове асфальтне покриття проїжджої частини та вхідних груп до під'їздів, облаштування майданчиків для паркування транспортних засобів, встановлення бордюрів для розмежування асфальту і зелених зон – все це робить оновлені двори комфортними та сучасними.

Калинівською міською радою зроблено внески до статутного капіталу КП «Житловик» м.Калинівка та придбано трактора «Белорус - 82.1» з навісним обладнанням загальною вартістю 672 510 грн, який використовується для багатьох робіт, в тому числі, для навантаження, вивозу та загортання несанкціонованого сміття на територіях біля майданчиків із встановленими контейнерами для твердих побутових відходів. Взимку ж трактор очищає дороги, вулиці та великі прибудинкові території від снігу.

Комунальним підприємством у 2019 році здійснено нове будівництво 10 майданчиків для збору твердих побутових відходів по вулицях: М. Грушевського, 7а, Саксаганського, Шевченка, 59, 61, 63, 63; І. Франка, У. Кармелюка (3), Водоп’янова, Тімірязєва, Крилова на загальну суму 294 833 грн.

 

Також КП «Житловик» провело поточні ремонти покрівель, димоходів, центрального водопостачання та майданчиків для збору твердих побутових відходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь