Пошук

Дорожня інфраструктура

Дата: 21.01.2020 13:47
Кількість переглядів: 444

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуОстаннім часом в Калинівській міській об’єднаній територіальній громаді здійснено чи не найбільший об’єм робіт з капітального ремонту та реконструкції дорожнього покриття за рахунок коштів місцевого бюджету. Тільки за 2019 рік  загальна вартість виконаних робіт з капітального ремонту доріг та тротуарів становить 20 702 933 грн, поточного ремонту – 1 250 678 грн.

Протягом минулого року у м. Калинівка та с. Дружелюбівка було капітально відремонтовано близько 8,5 км доріг, проїздів та тротуарів, а саме: вул. Громова; вул. Маяковського (від буд. №23 до вул. Возз’єднання) з тротуаром (від буд. №33 до вул. Возз’єднання); вул. Першутова (від вул. В. Нестерчука до буд. №16); вул. Незалежності (від вул. Маяковського до ПрАТ «Калина РП Агромаш»); вул. В. Нестерчука (від буд. №20 до вул. Незалежності); вул. Промислова (від буд. № 24 до буд. № 50); вул. Довженка (від буд. №12 до вул. Вишнева); від вул. Промислова до вул. Маяковського; площі Шкільна; вул. Островського (від буд. № 1 до буд. № 17) з проходом до вул. Некрасова; пров. Пушкіна; пров. Шевченка; пров. У.Кармелюка; проїзд до ДНЗ №6 по вул. Маяковського, 9а та тротуар до Калинівського технологічного коледжу; проїзд від вул. Незалежності до вул. Нова (в районі автовокзалу); проїзд від вул. Боженка до вул. Зарічна; тротуар по вул. Незалежності (від залізничного переїзду до вул. І. Димінського); тротуар по вул. І. Мазепи (від буд № 57 по вул. Шевченка до вул. У. Кармелюка); тротуар по вул. Возз’єднання (від вул. Незалежності до буд. №12); частина тротуару від вул. В. Нестерчука до вул. Островського та частина тротуару від вул. Шевченка до вул. Островського; реконструкція тротуару по вул. В. Нестерчука.

В с. Дружелюбівка оновлено асфальтне покриття по вул. Зарічна та вул. 1 Травня. По вул. Вишнева (від вул. Центральна до буд. № 23), вул. Абрикосова, вул. Т. Шевченка (від вул. Вишнева до буд. № 5) та вул. Садова здійснено ремонт дорожнього покриття щебеневою сумішшю та відсівом.

Проведено капітальний ремонт площадки біля житлового будинку по вул. Возз’єднання, 12 в м. Калинівка (950 м2).

Здійснено поточний ремонт дорожнього покриття вулиць: Промислова, Першутова, В. Нестерчука, Коцюбинського, Возз’єднання, проїзду від вул. Машинобудівників до буд. №3, Незалежності, Чкалова, Українська, пров. Островського та території біля пам’ятників в районі військомату, пішохідного проходу від вул. Лермонтова до вул. Саксаганського.

З метою забезпечення комфортних та безпечних умов руху як водіїв транспортних засобів, так і пішоходів, здійснено поточний середній ремонт ділянки автомобільної дороги загального користування місцевого значення О-02-23-01 Стара Гута-Калинівка-Турбів на відрізку км 47+683 - км 47+948 (від вул. Островського до вул. В. Нестерчука) в м.Калинівка (0,265 км), так званого Варшицького пагорба.

Заходи щодо покращення стану доріг в Калинівській міській ОТГ триватимуть і надалі, адже всі населені пункти громади мають бути комфортними для її мешканців, а інфраструктура – більш зручною та безпечною.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних