Пошук

Системі відеоспостереження «Безпечне місто» в Калинівці бути!

Дата: 17.01.2020 11:31
Кількість переглядів: 1198

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЗадля контролю, профілактики та координації великої кількості процесів, пов’язаних з безпекою та життєдіяльністю мешканців нашої громади, у місті давно виникла потреба у встановленні сучасної системи відеоспостереження. Вчора на засіданні 57-ї сесії Калинівської міської ради 7 скликання депутати одноголосно прийняли рішення щодо виділення 714 тис. грн на придбання та встановлення системи відеоспостереження «Безпечне місто». Наприкінці минулого року вже було придбано обладнання відеоспостереження вартістю 205 295 грн, яке встановлено на в’їзди, виїзди з міста та в парковій зоні. Система «Безпечне місто» цілодобово та в автоматичному режимі фіксуватиме правопорушення, розпізнаватиме обличчя водія і автомобільні номери. Сучасне програмне забезпечення дозволяє виявити авто, що знаходиться в розшуку, та водіїв, які порушують правила дорожнього руху (перевищення швидкості, зупинка в забороненому місці, перетин суцільної смуги та інше).
Наразі у місті тривають роботи щодо монтажу відеокамер у найбільш людних місцях та в навчальних закладах. Ці камери завдяки сучасному програмному забезпеченню фіксуватимуть правопорушників, зокрема місцевих вандалів, а також виявлятимуть осіб, які знаходяться в розшуку. Пунктом спостереження є чергова частина Калинівського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області, де ведеться онлайн-моніторинг ситуації у місті. Відеозаписи із всіх встановлених у місті камер зберігаються на сервері. Ефективне функціонування системи відеоспостереження допомагатиме не лише забезпечувати комплексну безпеку, а й контролювати екстрені ситуації та попереджувати злочинність у нашому місті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних