Пошук

Вітання колективу сміттєсортувальної станції м. Калинівка

Дата: 14.01.2020 17:18
Кількість переглядів: 393

Фото без описуФото без описуКолектив сміттєсортувальної станції м. Калинівка щиро вітає мешканців Калинівської міської об’єднаної територіальної громади з новорічно-різдвяними святами та зичить миру, здоров’я, щастя, радості, достатку всім родинам, а нашому прекрасному місту – процвітання та чистоти!

Нагадуємо, що в цьому році на новому полігоні твердих побутових відходів за межами м. Калинівка поблизу автодороги «Стара Гута-Калинівка-Турбів» облаштовано та введено в дію сучасну сміттєсортувальну станцію, яка дає можливість розділяти сміття на фракції: ПЕТ-пляшку, плівку, скло, бляшану банку, папір, упаковку тетра-пак та органіку. За один робочий день працівники станції відсортовують все сміття (50-60 м3), яке привозять сміттєвози з певного маршруту, а за 6 днів – сміття, звезене з усього міста. Відсортований на фракції матеріал зберігається на побудованому складі вторинної сировини, а потім великими об’ємами реалізується для вторинної переробки. Проте, продуктивність станції зросла б удвічі, якби мешканці громади сортували сміття вдома, враховуючи, що в нашій громаді запровадили систему первинного сортування сміття, встановивши контейнери для роздільного збору. Сортуючи сміття у власних домівках, ми допомагаємо перетворювати звичайний побутовий непотріб у вторинну сировину, яка не буде забруднювати навколишнє середовище нашого міста та перетворювати його на велике сміттєзвалище.

Будьмо відповідальними – сортуймо сміття, щоб не потонути у ньому!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних