Пошук

Створення комунального закладу «Будинок дитячої творчості Калинівської міської об’єднаної територіальної громади» відділу освіти Калинівської міської ради

Дата: 14.01.2020 17:15
Кількість переглядів: 348

Фото без описуНевід’ємною складовою системи освіти нашої громади є позашкільна освіта, новий формат якої має бути зосереджений на конкретній дитині з її освітніми і психолого-фізіологічними потребами, адже це стане запорукою успішного розвитку молодого покоління Калинівської міської об’єднаної територіальної громади. Саме тому з метою залучення дітей та учнівської молоді до гурткової роботи і підтримки юних обдарувань, Калинівською міською радою було створено комунальний заклад «Будинок дитячої творчості Калинівської міської об’єднаної територіальної громади» відділу освіти Калинівської міської ради, який безкоштовно здійснюватиме навчання і виховання дітей та молоді нашої громади в позаурочний та позанавчальний час.

Новостворений заклад розпочав свою роботу 3 січня цього року в приміщенні колишнього професійно-технічного училища №21 м. Калинівка. Наразі тривають організаційні моменти: матеріально-технічне забезпечення, облаштування гурткових кімнат, планування роботи гуртків.

Розвивати свої здібності та таланти наймолодші мешканці нашої громади зможуть, відвідуючи наступні  гуртки: «М’яка іграшка», «Паперопластика», «Чарівний пензлик», «Дивосвіт», «Сувенірний», «Флористика та живопис», «Весела палітра», «Декоративний розпис», а з часом - «Шаховий» та «Шашковий».

Отримуватимуть знання діти в невеликій групі однолітків, при цьому до кожної дитини здійснюватиметься індивідуальний підхід. Заняття проводитимуть досвідчені педагоги та майстри своєї справи: Віталіна Сапунова, Валентина Попутаровська, Ірина Комендяк та Наталія Карпова.

Як зазначає директор комунального закладу Олена Мусієнко, гурткова робота буде проводитись на базі Будинку дитячої творчості та в усіх закладах загальної середньої освіти Калинівської міської ОТГ. З питань зарахування дітей на навчання батьки вже можуть звертатись в Будинок дитячої творчості Калинівської міської об’єднаної територіальної громади, який розташований  на вул. Машинобудівників, 16 (другий поверх), до методиста закладу Валентини Чечельницької.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь