Пошук

Створення комунального закладу «Будинок дитячої творчості Калинівської міської об’єднаної територіальної громади» відділу освіти Калинівської міської ради

Дата: 14.01.2020 17:15
Кількість переглядів: 367

Фото без описуНевід’ємною складовою системи освіти нашої громади є позашкільна освіта, новий формат якої має бути зосереджений на конкретній дитині з її освітніми і психолого-фізіологічними потребами, адже це стане запорукою успішного розвитку молодого покоління Калинівської міської об’єднаної територіальної громади. Саме тому з метою залучення дітей та учнівської молоді до гурткової роботи і підтримки юних обдарувань, Калинівською міською радою було створено комунальний заклад «Будинок дитячої творчості Калинівської міської об’єднаної територіальної громади» відділу освіти Калинівської міської ради, який безкоштовно здійснюватиме навчання і виховання дітей та молоді нашої громади в позаурочний та позанавчальний час.

Новостворений заклад розпочав свою роботу 3 січня цього року в приміщенні колишнього професійно-технічного училища №21 м. Калинівка. Наразі тривають організаційні моменти: матеріально-технічне забезпечення, облаштування гурткових кімнат, планування роботи гуртків.

Розвивати свої здібності та таланти наймолодші мешканці нашої громади зможуть, відвідуючи наступні  гуртки: «М’яка іграшка», «Паперопластика», «Чарівний пензлик», «Дивосвіт», «Сувенірний», «Флористика та живопис», «Весела палітра», «Декоративний розпис», а з часом - «Шаховий» та «Шашковий».

Отримуватимуть знання діти в невеликій групі однолітків, при цьому до кожної дитини здійснюватиметься індивідуальний підхід. Заняття проводитимуть досвідчені педагоги та майстри своєї справи: Віталіна Сапунова, Валентина Попутаровська, Ірина Комендяк та Наталія Карпова.

Як зазначає директор комунального закладу Олена Мусієнко, гурткова робота буде проводитись на базі Будинку дитячої творчості та в усіх закладах загальної середньої освіти Калинівської міської ОТГ. З питань зарахування дітей на навчання батьки вже можуть звертатись в Будинок дитячої творчості Калинівської міської об’єднаної територіальної громади, який розташований  на вул. Машинобудівників, 16 (другий поверх), до методиста закладу Валентини Чечельницької.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних