Пошук

Волонтерська акція "Допоможи воїну АТО" в загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №4 м.Калинівка

Дата: 26.12.2019 14:41
Кількість переглядів: 850

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуАрмія тоді має силу, коли в неї є надійний тил. Лише відчуваючи нашу підтримку, військовослужбовці продовжують боротьбу, тому що знають - за ними стоїть народ України. Допомога нашим захисникам може бути різною. Навіть малюнки, щирі листи та вітальні листівки, виготовлені власноруч дітьми, надихають воїнів, дають наснагу далі жити і воювати. Учні загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 м.Калинівка вже не вперше підтримують наших військовослужбовців, які перебувають у зоні ООС (АТО). Протягом листопада-грудня в школі було проведено волонтерську акцію «Допоможи воїну АТО», в якій взяли участь всі учні та вчителі закладу. Під час акції було зібрано різноманітні солодощі, овочі, макарони, крупи, чай, консервацію (200 банок). На виручені кошти від благодійного шкільного ярмарку, який відбувся в школі в листопаді, придбано 100 пар теплих шкарпеток, 50 пар рукавиць та 50 пар устілок.

Також учні зібрали три відра калини з калинової алеї, що росте біля школи, і шкільний кухар Гріщенко Л.В. зварила 68 півлітрових баночок цілющого варення для наших захисників.

Всі зібрані продукти та теплі речі були передані волонтеру Володимиру Морозову, який на початку січня вирушить з гуманітарним вантажем для наших військовослужбовців в зону ООС. Адміністрація навчального закладу вдячна всім учням та їх батькам за активну участь в благодійній акції та зібрану допомогу для військових, які відстоюють суверенітет та цілісність нашої Батьківщини. Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних