Пошук

Акція «Миколаївський мішок» у Калинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2-гімназії

Дата: 24.12.2019 10:39
Кількість переглядів: 629

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуВже традиційно учні Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2-гімназії проводять акцію «Миколаївський мішок» і готують подарунки до Дня святого Миколая для вихованців інтернатів та спеціалізованих шкіл. Цей рік також не став винятком. 23 грудня учні 10-11 класів на чолі з соціальним педагогом Волкернюк А.О. та психологом Галан М.В. відвідали Іванівську спеціалізовану школу-інтернат. Минулого року вихованці Іванівської спеціалізованої школи-інтернату просили купити їм телевізор, саме тому напередодні свята в Калинівській школі-гімназії було встановлено скриньки, в які вчителі та учні збирали кошти на подарунки для діток. І ось, юні волонтери завітали в школу-інтернат не лише з солодощами (ТОВ «Солодка Хата»), а й з новеньким телевізором діагоналлю 40 дюймів, та ще й підготували святковий концерт, розваги та ігри. Дітей розважали Святий Миколай (Максим Скорина), Снігуронька (Анастасія Яремчук), Баба Яга (Ліза Плахотнюк), Вєрка Сердючка та Чортеня (Назар Паламарчук), Олег Винник (Олександр Борис), Королева (Александрова Віола), звірята (Ксюша Поліщук, Яна Рейхерт, Лєра Орлівська, Наташа Омельянчик, Віталіна Буянова), а також Назар Пилипчук та ведучі: Харченко Анастасія, Сандригось Наталія.

Чудово організоване свято дуже сподобалось вихованцям школи-інтернату, і вони запросили наших школярів частіше приїзджати до них у гості, а також щиро дякували усім учням, батькам та учителям Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2-гімназії, які допомогли зібрати таку величезну суму для подарунків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних