Пошук

Урочистості з нагоди Дня енергетика

Дата: 23.12.2019 08:24
Кількість переглядів: 391

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису22 грудня своє професійне свято відзначали енергетики. День енергетика в Україні святкують у найбільш короткий світловий день року, що можна вважати досить символічним, зважаючи на роль працівників сфери енергопостачання в сучасному суспільстві.

Напередодні Дня енергетика, 21 грудня, заступник міського голови Олександр Щьов привітав колектив СО «Калинівські електричні мережі» АТ «Вінницяобленерго» з професійним святом.

«Успішна робота кожної окремої галузі господарства безпосередньо залежить від ефективного функціонування енергетичного сектору. Завдяки вашій щоденній праці працює промисловість, функціонує зв’язок, створено умови для комфортного перебування в наших будинках, медичних закладах, школах та дитячих садках. Всі питання в громаді, пов’язані з енергопостачанням, можна вирішити швидко та ефективно завдяки професійності вашого колективу, який є поєднанням молодості та досвіду. Бажаю у вашій нелегкій роботі невичерпної життєвої наснаги, нових трудових здобутків, людської вдячності, особистого добробуту та безаварійної роботи», - сказав у вітальному слові Олександр Щьов.

За сумлінну працю та професіоналізм кращих працівників галузі було відзначено Почесною грамотою Калинівської міської ради та грошовою винагородою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь