Пошук

Відкриття головної ялинки Калинівки на День Святого Миколая

Дата: 20.12.2019 12:40
Кількість переглядів: 585

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУ День Святого Миколая на площі імені С. Руданського в центрі Калинівки сотнями яскравих вогників засяяла головна ялинка міста. Ця подія відкрила низку новорічно-різдвяних свят, які несуть з собою якісь особливі відчуття: дива, казки, надії на здійснення мрій та віру у краще. З великим нетерпінням відкриття новорічної ялинки чекали найменші мешканці нашої громади, тому площа, як ніколи, була заповнена дітьми, їх батьками, бабусями та дідусями. Цьогорічна пишна та висока зелена красуня впродовж всіх свят радуватиме містян і наших гостей ошатним вбранням та ілюмінацією в європейському стилі. Також вперше оформлено новорічними світловими гірляндами будівлю районного будинку культури та фотозону «Я люблю Калинівку», що створює особливу казкову атмосферу в місті.

В програмі відкриття головної ялинки міста були вітання Святого Миколая, Золотої рибки та Нового 2020 року, виступи творчих колективів та солістів Калинівського районного будинку культури, конкурси серед малюків на кращий віршик. Привітав також всіх присутніх з прийдешніми святами міський голова Анатолій Шамалюк. «Цей рік був нелегким для всіх нас, але дуже продуктивним. Ви всі є свідками, як швидко змінюється наше місто, як оновлюється його інфраструктура, розвиваються освіта, медицина, житлово-комунальне господарство. І всі ці позитивні зміни відбуваються завдяки нашій з вами спільній роботі, адже ми велика родина, яка прагне жити в найкращому місті та громаді. Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету міської ради, щиро вітаю вас з новорічно-різдвяними святами та зичу миру, здоров’я, добра і рясного Божого благословіння. Нехай в кожну оселю завітає справжнє свято, і збудуться всі ваші найзаповітніші мрії», - сказав Анатолій Шамалюк.

Впродовж свята діти веселились, підспівували виступаючим вокалістам, танцювали, фотографувались біля ялинки зі Святим Миколаєм, декламували вірші, за які отримували від Золотої рибки солодкі подарунки, завчасно підготовлені Калинівською міською радою. Також набори солодощів отримали всі учасники святкової розважальної програми, які зі сцени дарували присутнім гарний настрій та позитивні емоції.

Не залишились без новорічних подарунків і діти найбільш вразливих категорій нашої громади: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти, які опинились в складних життєвих обставинах, яких трохи раніше привітали працівники міської ради.

А для всіх учасників святкового концерту та переможців різноманітних конкурсів під час відкриття новорічної ялинки в с.Дружелюбівка, яке відбудеться 29 грудня, також підготовлено набори солодощів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь