Пошук

Презентація досвіду реалізації проекту «Втілення інклюзивної моделі зайнятості членів сімей, де живуть люди з важкими формами інвалідності на базі тепличного господарства Соціальних майстерень м. Вінниці»

Дата: 10.12.2019 08:48
Кількість переглядів: 361

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису9 грудня на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 м. Калинівка відбулась презентація досвіду реалізації проекту «Втілення інклюзивної моделі зайнятості членів сімей, де живуть люди з важкими формами інвалідності на базі тепличного господарства Соціальних майстерень м. Вінниці». Презентували проект Вінницька громадська організація «Асоціація захисту прав та допомоги людям з інвалідністю «Відкриті серця» спільно з Комунальним закладом «Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій».
На захід були запрошені батьки дітей з інвалідністю, представники закладів дошкільної та загальної середньої освіти, в яких організовано інклюзивне навчання.
Соціальний педагог центру «Обрій» Ганна Прядкіна, яка є керівником програми «Працетерапія, соціальні майстерні для людей з інвалідністю» та волонтер Корпусу Миру Карісса Райан презентували проект «Комплексне робоче місце – інклюзивна модель зайнятості людей з інвалідністю». Метою даного проекту є поширення досвіду створення інклюзивних умов для трудової зайнятості молодих людей з важкими формами інвалідності на базі тепличного господарства в Соціальних майстернях. Сприяти покращенню соціальної захищеності цієї категорії родин, надати підтримку в створенні комплексних робочих місць для молодих людей з важкими формами інвалідності, в тому числі, у власних тепличних господарствах.
Батьки та працівники закладів освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади мали можливість задати питання фахівцям, отримати консультації та допомогу.
Якщо Ви – фахівці, батьки, опікуни, законні представники особи з інвалідністю, і Вас турбують питання трудової зайнятості вашої дитини чи Вам цікаві інклюзивні моделі зайнятості членів сімей, де живуть люди з важкими формами інвалідності – Ви можете отримати консультацію та необхідну допомогу за адресами та телефонами:
21027, м. Вінниця,
вул. 600-річчя, 64.
e-mail: fotina_1711@i.ua
тел. (0432) 50-91-39
www.vidkryti-sercya.org.ua

21027, м. Вінниця,
вул. Владислава
Городецького, 10.
e-mail: obriy_real@i.ua
тел./факс (0432) 50-91-45


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь