Пошук

Новий автомобіль та обладнання для Калинівського міського медичного центру первинної медико-санітарної допомоги

Дата: 06.12.2019 12:13
Кількість переглядів: 476

Фото без описуФото без описуФото без описуПід час урочистих заходів з нагоди Міжнародного дня волонтера, Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування, які відбулись 5 грудня в Калинівському районному будинку культури, міський голова Анатолій Шамалюк вручив головному лікарю Калинівського міського медичного центру первинної медико-санітарної допомоги Василю Македонському ключі від автомобіля медичної допомоги для Дружелюбівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини загальною вартістю 532 тисячі гривень, який було придбано при співфінансуванні з Калинівською міською радою.

Вітаючи всіх присутніх з професійними святами, Василь Македонський зазначив, що наша Калинівська міська ОТГ успішно розвивається в усіх галузях, зокрема в медицині, адже це вже другий автомобіль, придбаний для Калинівського міського медичного центру ПМСД. Для Дружелюбівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини отримано комплект телемедичного обладнання загальною вартістю 110 тисяч гривень, що дасть можливість мешканцям с.Дружелюбівка, перебуваючи у власній амбулаторії, отримувати консультації фахівців Вінницької обласної клінічної лікарні імені М.І. Пирогова, Подільського регіонального центру онкології та інших обласних фахівців.

Також в цьому році за кошти міського бюджету придбано додатковий датчик для УЗД-апарату в УЗД-кабінет загальною вартістю 170 тисяч гривень, що дасть можливість повноцінно обстежуватись мешканцям Калинівської міської ОТГ.

А для надання екстреної медичної допомоги придбано дефібрилятор виробництва США та ЕКГ-апарат з можливістю передачі даних на Вінницький кардіоцентр вартістю 162 тисячі гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь