Пошук

Урочисті заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера, Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування

Дата: 06.12.2019 11:26
Кількість переглядів: 458

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису5 грудня в Калинівському районному будинку культури відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера, Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування. У святковій залі зібрались військовослужбовці, волонтери, представники органів місцевого самоврядування, трудових колективів, громадськість та учнівська молодь Калинівської міської об'єднаної територіальної громади.

Міський голова Анатолій Шамалюк, вітаючи всіх присутніх з професійними святами, зазначив: «Недарма ці свята стоять поруч в календарі, адже Міжнародний день волонтера – це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. Це свято тих, хто під час збройної російської агресії відроджував знищену армію, забезпечував її всім необхідним та своєю допомогою рятував країну, хто й зараз не стоїть осторонь, а займається збором та перевезенням гуманітарних вантажів в зону ООС для наших військовослужбовців, які боронять кордони України та дають відсіч російським окупантам.

День Збройних Сил України - це свято тих, хто пов'язав свою долю з військовою справою, та став на захист територіальної цілісності нашої країни, тих, хто вірний військовому обов'язку та українському народові.

День місцевого самоврядування - це свято тих, хто працює задля покращення добробуту людей та розвитку нашої громади, відстоює прагнення її мешканців жити у цивілізованій, заможній та безпечній державі.

Наша Калинівська міська об'єднана територіальна громада є однією з найкращих та науспішніших в України. І такий результат ми маємо завдяки нашій з вами кропіткій та наполегливій спільній праці. Ви є свідками, як швидко змінюється наше місто, оновлюється його інфраструктура, розвивається освіта, медицина. Наша громада розквітає новими барвами, бо у ній живуть і працюють талановиті й щедрі на добро люди. І не зважаючи на непростий час, ми обов'язково переможемо, відстоїмо своє святе право на гідне життя у вільній, демократичній, процвітаючій українській державі. Мирного вам неба, міцного здоров'я, оптимізму, наснаги, єдності, натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку громади, нових професійних здобутків та родинного затишку».

Хвилиною мовчання присутні у залі вшанували пам’ять про загиблих воїнів – захисників нашої неньки України. Від учасників зібрання було покладено корзину квітів до пам'ятника воїнам-визволителям.

Подяками Калинівської міської ради та грошовими винагородами були відзначені волонтери Калинівської міської об'єднаної територіальної громади з нагоди Міжнародного дня волонтера.

Почесними грамотами Калинівської міської ради та грошовими винагородами відзначено військовослужбовців військової частини 3028 Національної гвардії України, військової частини А1119 та Калинівського районного військового комісаріату за сумлінне виконання службових обов'язків, старанність, ініціативу та з нагоди Дня Збройних Сил України.

Сім'ям загиблих військовослужбовців від Калинівської міської ради було надано матеріальну допомогу.

Також за сумлінну працю, ініціативу та наполегливість у вирішенні питань соціально-економічного розвитку територіальної громади були відзначені Почесними грамотами Калинівської міської ради та грошовими винагородами кращі працівники та депутати Калинівської міської ради.

Всіх нагороджених волонтерів, військовослужбовців, працівників органів місцевого самоврядування громади від щирого серця вітали піснями солісти районного будинку культури.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь