Пошук

Проведено І етап (зональний) Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» у номінаціях «Початкова освіта» та «Історія»

Дата: 21.11.2019 14:07
Кількість переглядів: 925

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису19-20 листопада відбувся І етап (зональний) Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» у номінаціях «Початкова освіта» та «Історія». Конкурсантів гостинно приймали загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 м. Калинівка та загальноосвітня школа 1-3 ступенів №1 м. Калинівка.

У номінації «Початкова освіта» змагались вчителі початкових класів: Наталія  Бондар (ЗОШ №1 м. Калинівка), Оксана Лякіна (ЗОШ с. Нападівка) та Наталя Чуйко (Калинівська ЗОШ №2-гімназія). Педагоги випробовували свої сили у чотирьох конкурсах: «Урок», «Самоаналіз», «Методичний експромт» та «Практична робота». Перемогу здобула Оксана Лякіна, яка і буде представляти освітян Калинівщини на обласному етапі конкурсу. Наталія Бондар та Наталя Чуйко посіли відповідно ІІ та ІІІ місця.

У номінації «Історія» у зональному етапі брали участь вчителі історії: Юлія Голубаха (Вінницький район), Віктор Добровольський (м.Козятин), Віктор Кугай (ЗОШ №4 м.Калинівка), Тетяна Романюк (Вінницький район) та Андрій Сацута (ЗОШ с.Павлівка). Педагоги випробовували свої сили у трьох конкурсах: «Урок», «Тестування» та «Практична робота». Перемогу здобув Андрій Сацута, який також буде представляти освітян Калинівщини на обласному етапі конкурсу. Віктор Добровольський та Юлія Голубаха посіли відповідно ІІ і ІІІ місця. Лауреатами стали Віктор Кугай та Тетяна Романюк.

Вчителі обох номінацій показали гарну підготовку, професіоналізм та вміння діяти у нестандартних ситуаціях.

Дякуємо членам журі за об’єктивність та неупередженість, а директорам шкіл Валентині Кугай, Світлані Павлуник та їхнім колективам - за гарну організацію і теплий прийом учасників конкурсу.

Переможцям бажаємо успіху на обласному етапі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних