Пошук

Військовій частині А1119 - 83 роки

Дата: 20.11.2019 09:49
Кількість переглядів: 2257

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису19 листопада військова частина А1119, яка дислокується в м. Калинівка, відзначала 83-ю річницю свого заснування. Частина була сформована в 1936 році на базі 439 військового складу 4-го розряду Київського особливого військового округу. В 1945 році військовий склад став центральною військовою базою 3614, яка прибула на постійне місце дислокації із ст. Ічня в м. Калинівка. Згодом центральну артилерійську трофейно-сортувальну базу 3614 було переформовано у 48-й арсенал. В січні 1993 року, ввійшовши до складу Збройних Сил України, військова частина, що обслуговувала арсенал, отримала найменування – військова частина А1119. В 2019 році військова частина передана в склад Командування Сил логістики Збройних Сил України.
З грудня 2014 року особовий склад військової частини приймає участь в артилерійсько-технічному забезпеченні проведення антитерористичної операції та операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей.
З нагоди річниці створення до військової частини привітати особовий склад та ветеранів завітали представники місцевої влади. У вітальному слові заступник міського голови Олександр Щьов від імені міського голови та депутатського корпусу щиро подякував військовослужбовцям за повсякденну самовіддану працю, високий професіоналізм у протидії загрозам та викликам національній безпеці, сумлінне виконання службового обов’язку та побажав міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, успіхів, мирного неба, нових здобутків у службовій діяльності.
Почесними грамотами Калинівської міської ради та грошовими винагородами було відзначено командира військової частини Миколу Батюка та ветеранів військової служби Збройних Сил України військової частини А1119.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних