Пошук

Військовій частині А1119 - 83 роки

Дата: 20.11.2019 09:49
Кількість переглядів: 2114

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису19 листопада військова частина А1119, яка дислокується в м. Калинівка, відзначала 83-ю річницю свого заснування. Частина була сформована в 1936 році на базі 439 військового складу 4-го розряду Київського особливого військового округу. В 1945 році військовий склад став центральною військовою базою 3614, яка прибула на постійне місце дислокації із ст. Ічня в м. Калинівка. Згодом центральну артилерійську трофейно-сортувальну базу 3614 було переформовано у 48-й арсенал. В січні 1993 року, ввійшовши до складу Збройних Сил України, військова частина, що обслуговувала арсенал, отримала найменування – військова частина А1119. В 2019 році військова частина передана в склад Командування Сил логістики Збройних Сил України.
З грудня 2014 року особовий склад військової частини приймає участь в артилерійсько-технічному забезпеченні проведення антитерористичної операції та операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей.
З нагоди річниці створення до військової частини привітати особовий склад та ветеранів завітали представники місцевої влади. У вітальному слові заступник міського голови Олександр Щьов від імені міського голови та депутатського корпусу щиро подякував військовослужбовцям за повсякденну самовіддану працю, високий професіоналізм у протидії загрозам та викликам національній безпеці, сумлінне виконання службового обов’язку та побажав міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, успіхів, мирного неба, нових здобутків у службовій діяльності.
Почесними грамотами Калинівської міської ради та грошовими винагородами було відзначено командира військової частини Миколу Батюка та ветеранів військової служби Збройних Сил України військової частини А1119.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь