Пошук

Вітання студентів в Калинівському технологічному коледжі

Дата: 15.11.2019 12:18
Кількість переглядів: 410

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуНапередодні Міжнародного дня студента в Калинівському технологічному коледжі приймала вітання велика студентська родина, до якої входить 360 талановитих, креативних, активних та надзвичайно позитивних студентів. Це майбутні дизайнери одягу, технологи легкої промисловості, фахівці з перукарського мистецтва та декоративної косметики, бухгалтери, фінансисти, банкіри, спеціалісти з обслуговування і ремонту обладнання підприємств текстильної та легкої промисловості, а також з обслуговування та ремонту електропобутової техніки.
Із вітальним словом до молоді звернувся заступник міського голови Олександр Щьов: «Міжнародний день студента об’єднує всі покоління студентів. Це свято всіх тих, хто зберігає в душі вогонь новизни та креативності. Ваші успіхи та здобутки у навчанні, мистецтві, спорті, громадських справах тому важливий доказ. Творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане, ставити перед собою сміливу мету і досягати її – таким має бути кредо сучасного студента.
Від імені Калинівської міської об’єднаної територіальної громади прийміть щирі вітання з вашим першим професійним святом, а також побажання здоров’я, успіхів у навчанні, активної життєвої позиції та нових яскравих творчих досягнень!».
Кращих студентів коледжу було відзначено Почесними грамотами Калинівської міської ради, квітами та грошовими винагородами.
Також найкращі представники студентської родини були нагороджені помічником народного депутата України Петра Юрчишина, службою у справах дітей, сім’ї та молоді райдержадміністрації та керівництвом навчального закладу.
Після церемонії нагороджень силами талановитих та активних студентів був підготовлений цікавий концерт, сформований із оригінальних художніх номерів. Це був і показ дизайнерської колекції студії мод «Діана», і сценічні мініатюри, і пісні, і музична композиція у виконанні гітаристів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь