Пошук

Калинівчанки - знову переможці чемпіонату обласної дитячої ліги з волейболу серед дівчат 2007 р.н. та молодше.

Дата: 12.11.2019 12:32
Кількість переглядів: 480

Фото без описуФото без описуФото без опису9-10 листопада в спортивних залах Калинівської ДЮСШ «Авангард» та загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 м.Калинівка пройшов чемпіонат обласної дитячої ліги з волейболу серед дівчат 2007 р.н. та молодше. В змаганнях прийняли участь 7 команд Вінниччини: МДЮСШ №3 м.Вінниця, ДЮСШ: м.Козятин, м.Жмеринка, м.Гайсин, м.Крижопіль, м.Липовець та Калинівської ДЮСШ «Авангард». Команди були поділені на 2 підгрупи і змагались у 2 спортивних залах. Спочатку наші спортсменки обіграли своїх суперниць по підгрупі: МДЮСШ №3 м.Вінниця 2:0 (25:11, 25:4), ДЮСШ м.Козятин 2:0 (25:12, 25:11). У фіналі їм протистояла команда ДЮСШ м.Жмеринка, що перемогла у своїй підгрупі. Наші дівчата впевнено здолали опір суперниць з рахунком 2:0 (25:7, 25:17) та стали переможцями чемпіонату. Друге місце посіла команда ДЮСШ м.Жмеринка, третє – команда ДЮСШ м.Козятин.

ГО «Федерація волейболу Вінниччини» відзначила команди-призери медалями, грамотами та солодощами.

Команду переможців у складі Олександри Ковальчук, Софії Павловської, Крістіни Піотровської, Каріни Возняк, Яни Воронюк, Юлії Тищук, Софії Постоюк, Катерини Мельник, Віталіни Недовіс, Дар’ї Корнійчук, Анни Глушко та капітана команди –Анастасії Буяльської готували тренери Тамара Васяк та Лариса Дуніна. Попереду в спортсменок підготовка до І туру чемпіонату України «Дитяча ліга» серед дівчат 2007 р.н. та молодше, який відбудеться 14-17 листопада в м.Чернівці. То ж побажаємо нашим дівчатам впевненої гри та перемог на волейбольному майданчику.

А всіх вболівальників запрошуємо на ігри чемпіонату обласної дитячої ліги з волейболу серед дівчат 2005 р.н. та молодше, який відбудеться 30 листопада та 1 грудня в спортивній залі Калинівської ДЮСШ «Авангард».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь