Пошук

Порядок денний 55-ої сесії Калинівської міської ради 7-го скликання 13 листопада 2019 року

Дата: 08.11.2019 15:49
Кількість переглядів: 605

Фото без опису

1. Про результати діяльності Калинівського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області щодо боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території Калинівської ОТГ в 2019 році.

2. Про готовність житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020рр.

3. Про розгляд звернення Калинівської міської ради щодо фінансового забезпечення потреб мешканців громади

4. Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету Калинівської міської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2019 року.

5. Про внесення змін до місцевого бюджету Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

6. Про затвердження уточненого фінансового плану Комунального підприємства «Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Калинівської міської ради на 2019 рік.

7. Про затвердження Звіту про виконання фінансового плану Комунального підприємства «Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Калинівської міської ради.

8. Про внесення доповнень до рішення 17-ої (позачергової) сесії Калинівської міської ради 7-го скликання від 09.12.2016р. № 288 «Про затвердження Програми соціального захисту населення населених пунктів Калинівської міської ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2017 – 2020 роки».

9. Про затвердження Заходів Програми соціального захисту населення населених пунктів Калинівської міської ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

10. Про затвердження Заходів та Фінансування по відзначенню державних свят, пам’ятних та ювілейних дат, вшануванню кращих виробничників, проведенню інших культурних заходів в населених пунктах Калинівської міської ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади у 2020 році.

11. Про внесення змін до складу постійно діючих комісій виконавчого комітету Калинівської міської ради 7-го скликання Калинівської міської об’єднаної територіальної громади.

12. Про внесення змін до рішення 34 (позачергової) сесії 7-го скликання № 18 від 06.02.2018 року «Про затвердження Програми для забезпечення виконання рішень суду на 2018-2020 роки».

13. Про надання інформації на усний запит депутата міської ради Сопіна А.М. щодо протяжності водо-каналізаційних мереж, їх належності, технічний стан та про стан свердловин.

14. Про звіти голів постійних комісій міської ради.

15. Про регулювання земельних відносин:

15.1. Про внесення змін до деяких рішень міської ради та виконавчого комітету.

15.2. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

15.3. Про затвердження технічної документації із землеустрою:

15.3.1. щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), передачу їх у власність;

15.3.2. щодо встановлення меж земельних ділянок, на які поширюється право земельного сервітуту, встановлення права земельного сервітуту ТОВ «САН ВІЛЕДЖ» та ТОВ «САНВІН 17»;

15.3.3. щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, передачу в оренду земельної ділянки площею 0,1262 га ВКТПзОВ «Світанок».

15.4. Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, в оренду.

15.5. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передачу їх у власність.

15.6. Про припинення терміну дії договорів оренди земельних ділянок.

15.7. Про продовження терміну дії договорів особистого строкового сервітуту.

15.8. Про затвердження протоколів та рішень постійно діючої узгоджувальної комісії по вибору земельних ділянок для суспільних потреб, будівництва житлових будинків, розміщення малих архітектурних форм та розгляду земельних спорів виконавчого комітету Калинівської міської ради.

15.9. Про включення до переліку вільних земельних ділянок, право оренди на які виставлятиметься на земельні торги окремими лотами.

16. Про створення комісії з питань визначення та відшкодування збитків, заподіяних Калинівській міській об’єднаній територіальній громаді в особі Калинівської міської ради внаслідок порушення земельного законодавства.

17. Про затвердження графіку роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Калинівської міської ради.

18. Про внесення змін до Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Калинівка.

19. Про надання дозволу філії - Вінницьке обласне управління АТ «Ощадбанк» на оренду комунального майна, нежитлового приміщення відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Калинівської міської ради по вул. В. Нестерчука, 18 в м. Калинівка.

20. Про внесення доповнень до Статуту комунального підприємства «Калинівська міська аптека» Калинівської міської ради.

21. Про надання КП «Калинівський МЦПМСД» Калинівської міської ради дозволу на передачу майна КП «Калинівська міська аптека» Калинівської міської ради.

22. Про встановлення тарифів на ритуальні послуги КП «Благоустрій міста Калинівка».

23. Про надання дозволу відділу освіти Калинівської міської ради на оренду комунального майна, частини нежитлового приміщення громадського будинку по вул. Машинобудівників, 16 в м. Калинівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь