Пошук

"Творимо майбутнє, воно в наших руках"

Дата: 07.11.2019 09:55
Кількість переглядів: 429

Саме під такою назвою з 1 по 3 листопада у м. Вінниця відбулась Обласна Академія управлінської майстерності для лідерів учнівського самоврядування Вінничини, де Калинівську міську об’єднану територіальну громаду представляли лідер учнівського самоврядування «Міської школи лідерів» Віолетта Александрова – учениця  11 класу Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2-гімназії та координатор з учнівського самоврядування, керівник МШЛ, педагог-організатор Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2-гімназії Людмила Гунько.

Програма триденного заходу була дуже насиченою. Урочисте відкриття відбулось в  Департаменті освіти і науки Вінницької облдержадміністрації, де усіх присутніх привітала заступник начальника управління загальної середньої, дошкільної освіти та виховної роботи – начальник відділу інклюзивної, спеціальної освіти та виховної роботи Тетяна Лісогурська та керівник Обласного союзу старшокласників «ВОРС» Ірина Слободянюк. Делегація відвідала Департамент соціальної та молодіжної політики, з роботою якого ознайомив методист ОЦТТУМ  Микола Кобися, Будинок технічної творчості школярів. Було проведено низку лекцій та тренінгів на тему: «Лідер -  це…» (лектор – пані Леся), "Децентралізація" (голова Іллінецької райдержадміністрації Андрій Лисак), "Протидія насильству" (Світлана Дубина), «Основи публічного мовлення"  (Тетяна Дрозд), "Авторське право, об'єкти інтелектуальної власності" (Ігор Шевченко), «Керівник і лідер – це…» (завідувач кафедри управління та адміністрування, доктор педагогічних наук, професор, заслужений учитель України, відмінник освіти України Надія Василенко). На зібранні працював прес-центр, де учасники Академії створили плакат, на якому залишили свої побажання, враження, цілі та плани на майбутнє, які будуть втілювати в життя. Лідери достойно випробували свої знання та сили, змогли вжитися в ролі та об'єднатися громадою задля спільної перемоги. Усі присутні заходу збільшили коло друзів. На завершення зустрічі Лідери учнівського самоврядування отримали сертифікати учасників Академії управлінської майстерності від голови обласної ради старшокласників «ВОРС» Ірини Слободянюк.
Варто зазначити, що на Всеукраїнському форумі лідерів учнівського самоврядування  закладів загальної  середньої та позашкільної освіти України «Відповідальне лідерство – шлях до успіху», який відбудеться 5-6 грудня 2019 року в м. Києві, Вінницьку область буде представляти саме Александрова Віолетта та Людмила Гунько. Тож побажаємо їм успіху та сподіваємось, що вони гідно представлять нашу Міську школу лідерів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь