Пошук

Урочисті заходи до Дня захисника України

Дата: 11.10.2019 14:24
Кількість переглядів: 350

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУрочисті заходи, присвячені Дню захисника України та Дню Українського козацтва, відбулись сьогодні в Калинівському районному будинку культури. В урочистостях взяли участь представники влади, військовослужбовці, учасники антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил на Сході України і члени їх сімей, родини загиблих військовослужбовців, представники ветеранських організацій району та мешканці громади міста.

Міський голова Анатолій Шамалюк, вітаючи захисників та присутніх у залі зі святом, зазначив: “Це свято недарма відзначається у День Покрови Пресвятої Богородиці, адже споконвіку Пресвята Богородиця захищала мужніх козаків, які колись і тепер боронять кордони нашої країни. Саме завдяки вам, героям, ми можемо мирно жити та розвивати своє рідне місто. А наше завдання, як міської ради, завжди допомагати вам у вирішенні ваших нагальних питань. Від імені громади, депутатського корпусу та від себе особисто, величезна вам подяка за невтомну та наполегливу працю, за силу духу, мужність та героїзм. Мирного неба вам та вашим родинам, здоров'я на довгі роки, радості, достатку. І, щоб після кожного відрядження, ви повертались додому здоровими та неушкодженими.»

Почесними грамотами Калинівської міської ради та грошовими винагородами були відзначені 22 військовослужбовці військових частин, що дислокуються на території Калинівської міської ОТГ.

Урочисті заходи завершились святковим концертом, підготовленим військовим духовим оркестром в/ч 3028 Національної Гвардії України, творчими колективами та солістами Калинівського районного будинку культури. Приємним подарунком для всіх присутніх стало попурі з відомих українських пісень у виконанні квартету загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 м.Калинівка.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь