Пошук

Вітання з професійним святом освітян Калинівської міської ОТГ

Дата: 03.10.2019 17:09
Кількість переглядів: 519

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУ першу неділю жовтня вся країна традиційно відзначатиме День працівника освіти. Напередодні свята в Калинівському районному будинку культури відбулись урочисті заходи, на яких зібралась велика освітянська родина Калинівщини. Багато теплих слів і щирих побажань почули вчителі, вихователі, викладачі, керівники навчальних закладів та інші працівники сфери освіти від місцевої влади та помічника народного депутата України Петра Юрчишина. Привітали з професійним святом освітян міський голова Анатолій Шамалюк та начальник відділу освіти міської ради Леонід Мацера. За високий професіоналізм, активну життєву позицію та вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління почесними грамотами, квітами та грошовими преміями відзначено 45 кращих представників освіти Калинівської міської ОТГ.

«Я буду створювати всі умови для того, щоб освіта в нашій громаді була на високому рівні, щоб розбудовувалась інфрастуктура, виділялось максимум фінансів для вас та наших дітей. Попереду дуже багато планів, і спільно з вами ми здолаємо все на нашому шляху та досягнемо гарних результатів. Добра вам, успіхів, процвітання, миру нашій країні», - сказав у вітальному слові міський голова Анатолій Шамалюк.

Приємною подією для нашої громади стало нагородження за багаторічну сумлінну працю та плідну педагогічну діяльність директора дошкільного навчального закладу №7 м.Калинівка – Ірини Соколовської, нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України “Відмінник освіти”.

По завершенню урочистої частини заходу відбувся святковий концерт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь