Пошук

Засідання постійних комісій Калинівської міської ради 7-го скликання у вересні 2019 року

Дата: 13.09.2019 12:54
Кількість переглядів: 626

Фото без опису

Засідання постійних комісій Калинівської міської ради

7-го скликання у вересні 2019 року:

 

16.09.2019р.

14-00 год. Постійна комісія з питань благоустрою, житлово-комунального господарства, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова комісіїСопін А.М.)

 

Порядок денний

засідання постійної комісії:

 

1. Про затвердження КП «Житловик» м. Калинівка тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів для населення житлового фонду, приватного сектору, підприємств, організацій та інших споживачів.

2. Про продаж ФОП Закусіло К.О. земельної ділянки несільськогосподарського призначення у власність.

3. Про затвердження Стратегічного плану розвитку Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 - 2030 роки.

4. Про регулювання земельних відносин:

4.1. Про внесення змін до деяких рішень міської ради та виконавчого комітету.

4.2. Про скасування власних рішень та рішень виконавчого комітету.

4.3. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

4.4. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

4.5. Про затвердження технічної документації із землеустрою:

4.5.1. щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), передачу їх у власність;

4.5.2. щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, надання дозволу на державну реєстрацію права постійного користування на них;

4.5.3. щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, передачу в оренду земельної ділянки площею 0,0050 га гр. Любину В.В.

4.6. Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та в постійне користування.

4.7. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передачу їх у власність та в постійне користування.

4.8. Про продовження та поновлення терміну дії договорів оренди земельних ділянок.

4.9. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

4.10. Про затвердження протоколів та рішень постійно діючої узгоджувальної комісії по вибору земельних ділянок для суспільних потреб, будівництва житлових будинків, розміщення малих архітектурних форм та розгляду земельних спорів виконавчого комітету Калинівської міської ради.

4.11. Про включення до переліку вільних земельних ділянок, право оренди на які виставлятиметься на земельні торги окремими лотами.

4.12. Про розгляд звернення громади с. Дружелюбівка Калинівського району Вінницької області щодо поділу земельної ділянки та резервування земель комунальної власності для подальшого створення громадського пасовища.

4.13. Про розгляд клопотання ПОСП «Дружелюбівське» про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки комунальної власності.

 

 

17.09.2019р.

09-00 год. Постійна комісія з питань фінансів, бюджету та з питань управління комунальним майном (голова комісіїБогданов І.Ю.)

 

Порядок денний

засідання постійної комісії:

 

1. Про затвердження КП «Житловик» м. Калинівка тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів для населення житлового фонду, приватного сектору, підприємств, організацій та інших споживачів.

2. Про затвердження Стратегічного плану розвитку Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 - 2030 роки.

3. Про внесення доповнень до Програми розвитку охорони здоров’я Калинівської об’єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки.

4. Про затвердження фінансового плану на 2020 рік Комунального підприємства «Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Калинівської міської ради.

5. Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету Калинівської міської об’єднаної територіальної громади за І півріччя 2019 року.

6. Про внесення змін до місцевого бюджету Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

7. Про продаж ФОП Закусіло К.О. земельної ділянки несільськогосподарського призначення у власність.

8. Про внесення змін до рішення 36-ої сесії міської ради 7-го скликання № 39 від 15.03.2018р «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Калинівської міської ради та її виконавчого комітету».

9. Про затвердження структури та загальної чисельності відділу освіти Калинівської міської ради.

10. Про створення інклюзивної групи та введення посади асистента.

11. Про введення 0,5 посади вихователя.

12. Про надання КП «Калинівський МЦПМСД» Калинівської міської ради дозволу на передачу в оренду приміщення в амбулаторії загальної практики – сімейної медицини м. Калинівка.

134. Про надання філії Вінницької дирекції АТ «Укрпошта» дозволу на продовження терміну дії договору оренди приміщення в с. Дружелюбівка.

 

 

17.09.2019р. Спільне засідання:

11-00 год. Постійна комісія з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та з питань законності, правопорядку і охорони прав людини (голова комісії – Катрич П.С.),

Постійна комісія з питань промисловості, транспорту, будівництва, підприємницької діяльності, зв’язку та засобів масової інформації (голова комісії - Трембіцький О.А.),

Постійна комісія з питань освіти, культури, духовного відродження, роботи з молоддю та спорту (голова комісіїПавлюк В.С.),

Постійна комісія з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства і дитинства, роботи з ветеранами та учасниками АТО (голова комісії – Турик В.І.)

 

Порядок денний

засідання постійних комісій:

 

1. Про затвердження КП «Житловик» м. Калинівка тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів для населення житлового фонду, приватного сектору, підприємств, організацій та інших споживачів.

2. Про затвердження Стратегічного плану розвитку Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 - 2030 роки.

3. Про внесення доповнень до рішень 17-ої (позачергової) сесії Калинівської міської ради 7-го скликання від 09.12.2016р. № 285 «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку населених пунктів Калинівської міської ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2017 – 2020 роки» та № 286 «Про затвердження Програми розвитку житлово - комунального господарства та благоустрою населених пунктів Калинівської міської ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2017 – 2020 роки».

4. Про внесення доповнень до Програми розвитку охорони здоров’я Калинівської об’єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки.

5. Про стан готовності закладів освіти територіальної громади до нового навчального року.

6. Про затвердження плану розгортання мережі закладів дошкільної та загальної середньої освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2020 навчальний рік.

7. Про внесення змін до рішення 36-ої сесії міської ради 7-го скликання № 39 від 15.03.2018р «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Калинівської міської ради та її виконавчого комітету».

8. Про внесення змін до складу постійно діючої адміністративної комісії виконавчого комітету Калинівської міської ради 7-го скликання Калинівської міської об’єднаної територіальної громади.

9. Про затвердження структури та загальної чисельності відділу освіти Калинівської міської ради.

10. Про створення інклюзивної групи та введення посади асистента.

11. Про введення 0,5 посади вихователя.

12. Про скасування рішення сесії Калинівської міської ради № 466 від 27.10.2011р. «Про передачу на баланс ПТУ № 21 м. Калинівка навчального приміщення по вул. Машинобудівників, 16».

13. Про скасування рішення сесії Калинівської міської ради № 104 від 16.05.2018р. «Про розгляд звернення депутата міської ради Катрича П.С.».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь