Пошук

Відкриття четвертого майданчика з штучним покриттям

Дата: 09.09.2019 08:49
Кількість переглядів: 507

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.В Калинівській громаді діти та дорослі віднині матимуть додаткові можливості постійно займатися спортом і зміцнювати своє здоров’я. Адже саме тут, на території Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2-гімназії зведено спортивний майданчик з штучним покриттям європейського типу. Це 4й такий майданчик у громаді, але не останній, адже міська рада планує збудувати їх біля кожної школи.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
На урочистості на честь відкриття міні-футбольного поля завітали міський голова Анатолій Шамалюк, заступник мера Олександр Щьов, начальник міського відділу освіти Леонід Мацера, депутат Вінницької обласної ради Валерій Якимець, представники народного депутата України Петра Юрчишина Віталій Оліх та Галина Ярова, директор ТОВ «Поділюкс-центр» Володимир Перимський і директор ДЮСШ «Авангард» Сергій Грипечук.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Директор ЗОШ Олена Ілуєва подякувала всім причетним до даної події, хто надав суттєву допомогу у будівництві спортивного майданчика та зауважила, що відкриття даної споруди – довгоочікуване свято для всього педагогічного колективу школи та учнів і відтепер уроки, що проходитимуть тут принесуть задоволення, а спортивне життя школи буде більш різноманітним, адже окрім майданчика з штучним покриттям, поряд збудували вуличні тренажери. Олена Станіславівна вручила подяки гостям, за небайдужість до молодого покоління, за сприяння розвитку фізичної культури та спорту, за турботу про майбутнє нації. У свою чергу, міський голова нагородив 15 спортсменів навчального закладу грамотами за значні досягнення в спорті, примноження кращих традицій фізичної культури міста Калинівка та з нагоди відзначення Дня фізичною культури та спорту.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Ще, школа поповнила запаси спортивного інвентаря, котрий подарували гості свята.
ЗОШ №2-гімназія надзвичайно багата на спортсменів, їх близько 150, сьогодні більшість з них прийшли до школи у спортивній формі та з колекцією медалей на грудях, як приємно було бачити таку кількість юних, але вже досвідчених чемпіонів.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Можливість перерізати символічну червону стрічку надали меру міста Анатолію Шамалюку та депутату облради Валерію Якимцю, уже за традицією право першого м’яча надали Анатолію Васильовичу.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Гарний настрій учасники урочистого свята отримали від виступів 2 кратного Чемпіона Європи Максима Стахова і Чемпіона України Крижанівського Сергія, котрі провели показовий виступ з універсального бою; чемпіонки України з художньої гімнастики вразили усіх акробатичним номером, учасниці: Подчешинська Софія, Бережок Вікторія, Куришко Беата, Багрій Дарія та Дніпровська Анжеліка.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Опісля урочистої частини, команди з хокею на траві провели дружній турнір під запальну музику.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Створення умов для занять спортом дасть можливість виховувати здорову націю. Завдання на сьогодення полягає в ефективному використанні таких майданчиків. Є надія, що відтепер, завдяки спільним зусиллям влади й громади, школярі та молодь віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров’я.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь