Пошук

Підсумковий педагогічний форум у ЗОШ №1

Дата: 28.08.2019 11:51
Кількість переглядів: 568

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.Сьогодні, напередодні навчального року, у Калинівській ЗОШ №1 відбувся підсумковий педагогічний форум.
У серпневій конференції взяли участь директори освітніх закладів, їх заступники, голови профкомів, вчителі та вихователі, обговорювали управлінсько-методичні аспекти впровадження якісної освіти в навчальних закладах ОТГ. 

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
На форум були запрошені заступник міського голови Олександр Щьов та начальник міського відділу освіти Леонід Мацера, начальник фінансового управління міськради Наталія Гаврилюк, голова профспілки працівників освіти Олександр Гуліватий та старший викладач кафедри психології КВНЗ "ВАНО" Леся Чопик.?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
До виступу були запрошені не тільки вищезгадані гості, але й представники освітніх закладів громади, вони ділились власним досвідом у педагогічній сфері та розповідали про успіхи попередніх років. ?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Також, не обійшлось без нагород, за сумлінну працю, плідну педагогічну діяльність та досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління Грамотою відділу освіти Калинівської міськради було нагороджено 15 працівників;?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Почесною грамотою Департаменту освіти та науки Вінницької облдержадміністрації було нагороджено ще 15 освітян;?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Шістьом вчителям громади було присвоєно педагогічне звання "вчитель-методист", ще шість отримали педагогічне звання "старший вчитель", щиро вітаємо працівників освіти, ми схиляємо голови перед мудрістю і жертовністю освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави. Щиросердно бажаємо вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь