Пошук

День Незалежності у Калинівській ОТГ

Дата: 22.08.2019 14:53
Кількість переглядів: 499

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.Сьогодні, напередодні чудових свят Дня Прапора та Дня Незалежності, жителі Калинівської міської об’єднаної територіальної громади та району, були присутні одразу на двох заходах, котрі відбувались у центрі нашого міста.
?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.О 9 ранку, в будівлі Калинівської районної ради відбулось нагородження працівників інфраструктури ОТГ та району. Заступник міського голови Олександр Щьов, представники депутата Верховної Ради України Петра Юрчишина, та інші гості нагородили присутніх за відмінну працю і особисті досягнення в роботі.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.Нагороджені були і військовослужбовці частин 3028 та А-1119, грошову допомогу було вручено дружинам загиблим воїнам ООС. Олександр Васильович привітав усіх з наступаючими державними святами, висловив свою вдячність тим, хто докладає зусилля заради успіху і процвітання громади. 
?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.Опісля, на площі перед райрадою відбулось свято Дня Незалежності, творчі колективи та учні шкіл тішили присутніх калинівчан своїми виступати та флешмобами. 
З нагоди річниці Незалежності бажаємо сили, правди, миру й злагоди! Нехай кожен прийдешній день буде наповнений радісними митями! Натхнення всім українцям, щастя і гармонії! Тепла та нових досягнень! Любіть Україну всім серцем! Любіть її простори, її мову, її вітер, її трави... З Днем Незалежності!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь