Пошук

Готовність закладів освіти до навчального року

Дата: 21.08.2019 16:40
Кількість переглядів: 505

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.Теплі осінні дні для освітян та школярів особливо очікувані. Ритм будівельних робіт у приміщеннях та на територіях освітніх закладів Калинівської ОТГ кипить, адже скоро школи та дитячі садочки наповняться дітворою.
В рамках підготовки шкіл громади до нового навчального року, представники Калинівської міської ради разом із начальником міського відділу освіти об`їхали об`єкти, де проводяться комплексні роботи.

 

 ?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Під час перевірки було підмічено високий рівень підготовки господарств навчальних закладів, навчальних кабінетів і службових приміщень, забезпечення естетичного вигляду територій.?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Усі класні кімнати готові до навчального року, повністю укомплектовані меблями, електронікою та допоміжними матеріалами. Завдяки реформі шкільництва Міністерства освіти і науки, з 2018 року діти початкових класів навчаються за модернізованою освітньою програмою «Нова українська школа». НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами. Для цього, в усіх школах спеціально облаштовані кабінети, котрі мають зони для навчання, відпочинку та саморозвитку та інші. 
Загалом, У ЗОШ №1 виконали поточний ремонт водопостачання котельні та їдальні, розпочато капітальний ремонт ресурсної кімнати (відпочинку), поточний ремонт підлоги в класах;
?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
У ЗОШ №2: нове будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям, на стадії завершення кап. ремонт площадки прилеглої території приміщення початкових класів, поточні ремонти: підлоги в класах, інклюзивної кімнати (старша ш.), приміщень бібліотеки (старша ш.), вбиральні харчоблоку (старша ш.), кабінету психолога(старша ш.), ганків (початкова ш.), сходів (початкова ш.) допом. вихід, водогону (початкова ш.), сходів (початкова ш.) бокові входи, водогону (старша ш.).
У ЗОШ №3 виконано поточний ремонт роздягалень спортзалу і поточний ремонт підлоги в класах (поч. школа). 
У ЗОШ №4 проведено поточні ремонти: мережі в майстерні, підлоги в класах, в кабінеті директора та учительської. 
У Дружелюбівській ЗОШ виконали поточний ремонт підлоги в класах та капітальний ремонт майстерні. 
?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Органи місцевого самоврядування ОТГ не менш турбуються про розвиток ДНЗ і створюють умови, котрі б повністю задовольнили і батьків, і їх малюків. За літній період у дошкільних навчальних закладах громади встановили 3 бойлери (з метою заміщення газової колонки), збудовано піднавіси для дров, виконали поточний ремонт по заміні вхідних дверей, облаштовують пандус, провели поточний ремонт погрібу, зробили поточний ремонт внутрішньої електромережі, відремонтували туалети та роздягальні ясел. груп, виконано поточний ремонт в приміщеннях, оголошено тендер на капітальний ремонт покрівлі.?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки їхнє майбутнє, а й майбутнє нашої країни.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних