Пошук

Євро-Азіатський фестиваль з хокею на траві серед юнаків та дівчат

Дата: 20.08.2019 08:53
Кількість переглядів: 543

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.З 15 по 18 серпня у місті Мінськ (Білорусь) проходив 2-й Євро-Азіатський фестиваль з хокею на траві серед юнаків та дівчат. 
У змаганнях брали участь команди з Білорусії, Росії, Голландії та України. Наші вихованці з ДЮСШ "Аванагард" брали участь у віковій категорії 12-13 та 14-15 років. Змагання тривали протягом чотирьох днів і дві наших команди, у своїх вікових категоріях зайняли перші місця, це їм дало змогу грати у фіналі. 
Молодша група програвавши після першого періоду команді з міста Замосточьє ( Білорусь) 0-1, знайшла у собі сили і проявивши волю до перемоги, перемогла гру з рахунком 2-1. 
У старшій вікові категорії наша команда зустрілась з господарями турніру ХК "Мінськ", основний час закінчили з рахунком 2-2, але на жаль по булітах поступились 0-2.
Так що, маємо перше та друге місце. 

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.Також, протягом чотирьох днів, наші діти не тільки грали у Хокей на траві, а й змагались у волейбол-хокей, де приймало участь 16 учасників і Мед Вадим та Підвербний Владислав стали переможцями і були нагороджені пам'ятними кубками, а у змаганнях Теніс-Хокей бронзу здобув Акатьєв Артем, він також був нагороджений кубком. 
В підсумку тренер команди і його вихованці дуже задоволенні фестивалем, адже це дало їм змогу отримати безліч емоцій та досвіду.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь