Пошук

Бунт на сесії міськради

Дата: 18.07.2019 18:09
Кількість переглядів: 483

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.52 сесія 7 скликання від 18 липня 2019 року була зірвана депутатами Калинівської міської ради Анатолієм Сопіним та Павлом Катричем, вони підняли бунт, котрим підбурювали колег не голосувати. Голова регламентної комісії Павло Катрич під час свого виступу, 3хв. виділив для викрикування нецензурних висловів, показуючи повну зневагу не тільки до міського голови, а й колег, котрим було неприємно це слухати. Міський голова запропонував перенести засідання сесії, що не було підтримано частиною депутатів, в тому числі Сопіним і Катричем, інша частина депутатів, після побаченого, не виявила бажання знаходитись у сесійній залі, залишивши її. Після перереєстрації депутатів їх чисельність становила 11 чоловік. Тому з відсутністю кворуму депутатів, продовження сесії не було можливим.
Яка ж причина сьогоднішнього зриву сесії міської ради?
Мешканці нашої громади та гості міста неодноразово наголошують, як змінюється на краще Калинівка. Останніми великими змінами є: ремонт дорожнього покриття площі імені С. Руданського (центральна площа міста), проїзд від вул. Незалежності до вул. Нова (район автовокзалу). Розпочато роботи по благоустрою паркової зони по вул. Незалежності: пам’ятника Партизанської слави та дитячого майданчика. Стосовно дитячого майданчика було багато прохань від мешканців і зареєстрована петиція в міськраді з цього приводу. 
На цій сесії вносились доповнення до Програми розвитку, та не були підтримані більшістю депутатів. На думку Павла Катрича, водогін та дорога на його вулиці важливіші, аніж роботи, про котрі йдеться в попередньому абзаці. 
Згадаймо свято «День міста Калинівки», люди були у захваті від оновленої площі. Від площі перед автовокзалом були лише слова обурення, тому були проведені відповідні роботи. Всі ми говоримо, що діти наше майбутнє, то коли слова не будуть розходитись із справами? Ми – за новий великий ігровий дитячий майданчик в парковій зоні! А ви?


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних