Пошук

Міжнародний літній табір у Карпатах зі сталого розвитку для старшокласників

Дата: 05.06.2019 15:03
Кількість переглядів: 614

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ?????¶???°???????????? ?»?????????? ???°?±???? ?? ???°?????°???°?? ?·?? ?????°?»?????? ?????·?????????? ???»?? ?????°?????????»?°????????????Запрошуються старшокласників 13-17 років поєднати приємне з корисним на канікулах й взяти участь у Міжнародному літньому таборі «Практикуй сталий розвиток», який відбудеться в українських Карпатах 11-16 серпня 2019 року. Участь у таборі – на конкурсній основі. Дедлайн - 25 червня 2019 року.

Табір розгорнеться серед карпатських гір на території мальовничого готелю-курорту «Коруна» с. Татарів Івано-Франківської області. Впродовж п’яти днів, 11-16 серпня, 50 старшокласників з України, Польщі та Молдови разом з тренерами практикуватимуть ідеї сталого розвитку: візьмуть участь у дводенній «Open Space конференції», дводенній «Майстерні майбутнього», а також в зеленій екскурсії.

За цими, можливо, трохи незрозумілими і серйозними словами, насправді, – цікаве знайомство зі сталим, екодружнім стилем життя, гарний відпочинок, командні проекти з однолітками й обмін міжнародним досвідом, практика англійської мови. Так, оскільки табір міжнародний, мовою спілкування у ньому буде англійська. [детальна програма табору буде опублікована згодом]

УЧАСТЬ У ТАБОРІ БЕЗКОШТОВНА. Організатори покривають учасниками витрати на квитки, трансфер від і до готелю, проживання у готельних номерах, харчування, навчання. З дітьми працюватимуть й проводитимуть дозвілля тренери й ментори.

ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ, ЩОБ ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

До 25 червня включно заповніть онлайн-анкету. Найголовніші критерії відбору:

? знання англійської мови (розуміти, про що говорять, підтримувати розмови на загальні теми);

? мотивація;

? досвід участі у проектах, заходах, пов’язаних зі сталим розвитком: екологічні ініціативи, кліматичні зміни, енергоефективність, ресурсозбережння, біорізноманіття тощо.

З 1 липня ми оголосимо учасників, які пройшли конкурсний відбір.

ОРГАНІЗАТОРИ

Міжнародний літній табір «Практикуй сталий розвиток» відбувається у межах освітнього проекту «Make Your Future Self» («Збудуй своє майбутнє: молодь України за сталий розвиток»), що виконує організація “Вчителі за демократію і партнерство” спільно з німецькою організацією ChildFund Deutschland та за фінансової підтримки німецького фонду довкілля Deutsche Bundesstiftung Umwelt DBU. Українська організація «Вчителі за демократію і партнерство» за 15 років діяльності реалізувала понад 40 всеукраїнських й міжнародних освітніх проектів за напрямами: освіта для сталого розвитку, громадянська і правова освіта, розвиток критичного мислення, учнівське соціальне проектування та інші. Працює з адміністраторами шкіл, вчителями, учнями. Серед партнерів “Вчителі за демократію” з 2002 року: Street Law, Фонд «Інститут відкритого суспільства», Відділ преси освіти і культури посольства США, Міжнародний фонд «Відродження», Світовий банк, Freedom House, Посольство США, Посольство Нідерландів (програма МАТРА), Рада Європи, Шведський інститут, USAID.

ДЕТАЛІ ЗА ПОСИЛАННЯМ https://gurt.org.ua/news/trainings/53401/


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних