Пошук

Делегація з Новогродівки

Дата: 05.06.2019 12:32
Кількість переглядів: 561

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.З дружнім візитом до Калинівської міської ОТГ завітала делегація з міста Новогродівка Донецької області, новогродівчани лише планують об'єднуватись і створювати ОТГ, тому перейняти досвід приїхали саме до нас, адже ми - одна з перших громад котрі наважились на об'єднання кілька років тому.
Делегація приїхала до нас аби дізнатись про результати діяльності нашої громади, обмінятись досвідом, обговорити проблемні питання, які доводиться вирішувати органам місцевого самоврядування.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Про організаційну структуру міської об'єднаної територіальної громади, бюджет, успіхи, досягнення, проблеми та інше за чашкою кави та чаю, розповів міський голова Шамалюк Анатолій Васильович. 

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Безліч питань було і про медицину, адже саме наш центр первинної медико-санітарної допомоги ставлять у приклад іншим громадам, бо за короткий період часу нам вдалося досягти чудових результатів у декларуванні пацієнтів, наданні медичних послуг і забезпеченні пацієнтів теплом та затишком. 
Мали можливість новогродівчани почути і про освітній процес громади. Мацера Леонід Михайлович начальник міського відділу освіти, розповів як проходять справи у його підлеглих, як фінансуються садочки і школи, про харчування та оплату роботи працівників освіти. 

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Благоустрій територій населених пунктів, озеленення, впровадження цивілізованого підходів до збору та утилізації сміття, виховання екологічної свідомості в жителів громади – один із пріоритетів у роботі міської ради. 
Кудін Лариса Павлівна разом з головним бухгалтером та заступником міського голови Гордійчук Валентиною Петрівною також долучились до розмови і розповіли про розвиток громади. 
Делегація відвідала працівників міської ради, міського відділу освіти, міський центр первинної медико-санітарної допомоги і Центр надання адміністративних послуг.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь