Пошук

Протидія торгівлі людьми

Дата: 03.06.2019 15:35
Кількість переглядів: 556

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.03 червня в приміщенні Калинівського РВ філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області проведено лекцію для осіб, які мають проблеми із законом, та знаходяться на обліку пробації, на тему « Протидія торгівлі людьми».

Лекцію провела головний спеціаліс Калинівського бюро правової допомоги (https://www.facebook.com/kozyatyn.legalaid/) Свіріда Олена та інспектор Калинівського РВ філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області (https://www.facebook.com/pg/probation.vinnytsia/posts/?ref=notif) Гордійчук Тетяна.

Захід проведено з метою підвищення правової обізнаності вразливих категорій населення. Присутніх ознайомлено із видами торгівлі людьми, способами які використовують при запобіганні та їх профілактиці, а також із законодавчою базою, що врегульовує дане питання.

Торгі?вля людьми? — протизаконна торгівля в цілях комерційної сексуальної експлуатації або примусової праці - сучасна форма рабства. Ця діяльність є найшвидше зростаючою кримінальною діяльністю у світі і пов'язана з незаконною торгівлею зброєю, як другою за величиною після торгівлі наркотиками.

 Програма протидії торгівлі людьми Міжнародної організації з міграції в Україні розпочала свою роботу в 1998 році з метою допомогти Уряду України та громадськості у зусиллях із протидії торгівлі людьми та забезпечення доступу постраждалих до допомоги та правосуддя. 

Більше про дану проблематику можна почерпнути перейшовши за посиланням на сайт представництва МОМ в Україні http://stoptrafficking.org/.

0 800 505 501 або 527
Національна  безкоштовна лінія з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів

Тетяна Гордійчук Калинівський РВ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь