Пошук

Свято останнього дзвоника в Калинівській громаді

Дата: 31.05.2019 11:50
Кількість переглядів: 490

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято останнього дзвоника. У останній день весни у школах Калинівки, як і повсюди в навчальних закладах України, пролунав останній дзвоник. Для одинадцятикласників він пролунав прощальною мелодією. Для них уже розпочалася справжня гаряча пора – спочатку – випускні екзамени, зовнішнє незалежне оцінювання, а потім, вже як для абітурієнтів – вступ до вибраних вузів.
Серед гостей на урочистих лінійках у кожному навчальному закладі міста побували представники Калинівської міської ради. На традиційне свято останнього дзвоника до школи № 1 та Калинівської загальноосвітньої школи №2-гімназії завітали – голова Калинівської міськради Анатолій Шамалюк та начальник міського відділу освіти Леонід Мацера. 

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Прийшовши привітати молодь із початком дорослого життя, високоповажні гості , як люди справи, насамперед радили випускникам, аби вища освіта стала для них не просто шансом, а й гарантією майбутнього працевлаштування, самореалізації та хорошої зарплатні. 
У ЗОШ №3 з щирими вітаннями та побажаннями завітав заступник мера Олександр Щьов, а учнів та випускників ЗОШ І-ІІст. №4 поздоровив депутат Калинівської міської ради Василь Фалатюк. 

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу винуватців свята і від вчителів, учнів та їх батьків. Добрими словами, красивими хореографічними композиціями привітали випускників учні шкіл. ?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.

Були цього дня і нагороди для одинадцятикласників – подяки та грамоти кращим із кращих. 

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Особливими відзнаками від благодійного фонду "Sixt" були нагороджені учні школи №2-гімназії, грамоту за особливі досягнення, за наполегливість, волю до перемоги,
високі досягнення у навчанні, спорті та вагомі творчі здобутки отримали Басістий Роман та Якушева Валерія. Подарунковий сертифікат на премію Володимира Нестерчука отримала Яремчук Анна, цей сертифікат являється мотивацією задля відмінної здачі сесійних іспитів та заліків протягом 5-ти років навчання у ВНЗ. 

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!
Калинівська міськрада ще раз вітає школярів та випускників з святом останнього дзвоника, бажаємо вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь