Пошук

Нагородження обдарованої молоді

Дата: 30.05.2019 16:54
Кількість переглядів: 442

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.30 травня в районному Будинку культури міста Калинівки вітали обдаровану учнівську молодь навчальних закладів. Тих, хто з юних років утверджує своєю творчістю та розумом не лише славу навчального закладу, а й району, області та держави. 

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Участь в заході взяли: Анатолій Шамалюк - голова Калинівської ОТГ, Любов Юрчишина - дружина народного депутата України Петра Юрчишина, Леонід Мацера - начальник міського відділу освіти та представники влади району. 
У вітальному слові Анатолій Васильович зауважив: "Ми вдячні дітям, батькам і вчителям, за те, що вони прославляють нашу громаду, досягають висот, ми гордимося, що ми маємо таку велику кількість обдарованої молоді. Бажаю вам наснаги, творчих польотів і мирного неба над головою!". 

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Любов Ярославівна Юрчишина продекламувала чудовий вірш, котрий зачарував глядачів, і привітала усіх присутніх від своєї родини, бо навчання - то великий і важкий труд, котрий загартовує тіло і розум. Ще, пані Любов вручила подяки та винагороди від Верховної Ради України учням міста та району, за їх досягнення в навчанні.
?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.Мер міста, разом з начальником міського відділу освіти та директором ДЮСШ "Авангард" теж нагородили обдарованих дітей шкіл громади, не тільки за освітні досягнення, а й за спортивні, адже як всі знають, ДЮСШ "Авангард" являється одною з кращих в області, і "багата" на призерів та переможців різноманітних змагань, чемпіонатів та турнірів. Талановиті школярі отримали квіти, грамоти та грошові винагороди, адже обов'язок влади - мотивація молоді. 
Музичні та віршовані привітання лунали від вокалістів та творчих колективів навчальних закладів громади та району.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Ще раз вітаємо переможців Всеукраїнських олімпіад усіх рівнів і призерів конкурсів, вітаємо з навчальними та інтелектуальними досягненнями!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь