Пошук

Порядок денний 51-ої сесії Калинівської міської ради 7-го скликання 16 травня 2019 року

Дата: 11.05.2019 12:17
Кількість переглядів: 885

Фото без опису

1. Про розгляд звернень громадської організації «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області» в Калинівській об’єднаній територіальній громаді та громадської організації «Калинівська Асоціація Учасників Бойових Дій АТО».

2. Про присвоєння звання «Почесний громадянин Калинівської міської об’єднаної територіальної громади» Юрчишину Петру Васильовичу, Народному депутату України.

3. Про внесення доповнень до рішень 17-ої (позачергової) сесії Калинівської міської ради 7-го скликання від 09.12.2016р. № 285 «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку населених пунктів Калинівської міської ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2017 – 2020 роки» та № 286 «Про затвердження Програми розвитку житлово - комунального господарства та благоустрою населених пунктів Калинівської міської ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2017 – 2020 роки».

4. Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету Калинівської міської об’єднаної територіальної громади за І квартал 2019 року.

5. Про внесення змін до місцевого бюджету Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

6. Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податків на 2020 рік.

7. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік.

8. Про затвердження уточненого фінансового плану Комунального підприємства «Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Калинівської міської ради на 2019 рік.

9. Про затвердження Звіту про виконання фінансового плану Комунального підприємства «Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Калинівської міської ради за І квартал 2019 року.

10. Про внесення доповнень до Розділу 4 Комплексної оборонно - правоохоронної програми Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2016-2020 роки.

11. Про внесення змін до рішення 34 (позачергової) сесії 7-го скликання № 18 від 06.02.2018 року «Про затвердження Програми для забезпечення виконання рішень суду на 2018-2020 роки».

12. Про передачу на баланс для обслуговування КП «Житловик» м. Калинівка водонапірної вежі та артезіанської свердловини.

13. Про надання дозволу на списання матеріальних цінностей Калинівською міською радою.

14. Про регулювання земельних відносин:

14.1. Про внесення змін до деяких рішень міської ради та виконавчого комітету.

14.2. Про скасування власних рішень та рішень виконавчого комітету.

14.3. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

14.4. Про розгляд заяв гр. Богомаза С.Р. та гр. Луб’яної Л.З. щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок для подальшої їх приватизації.

14.5. Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки з метою подальшої передачі її у власність учасникам бойових дій (АТО).

14.6. Про затвердження технічної документації із землеустрою:

14.6.1. щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), передачу їх у власність;

14.6.2. щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, надання дозволу на державну реєстрацію права власності на них.

14.7. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, в оренду та в постійне користування.

14.8. Про розгляд заяви ФОП Любина В.В. щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та проведення експертної грошової оцінки.

14.9. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передачу їх у власність.

14.10. Про продовження терміну дії договорів оренди та особистого строкового сервітутного користування земельних ділянок.

14.11. Про затвердження протоколів та рішень постійно діючої узгоджувальної комісії по вибору земельних ділянок для суспільних потреб, будівництва житлових будинків, розміщення малих архітектурних форм та розгляду земельних спорів виконавчого комітету Калинівської міської ради.

15. Про розгляд заяви Сєліна Євгена Валерійовича щодо виконання ухвали Вінницького районного суду Вінницької області  від 03.04.2019 у цивільній справі № 132/3968/18 за заявою Сєліна Євгена Валерійовича про встановлення способу (порядку) виконання рішення Вінницького районного суду Вінницької області від 16.01.2019 року за позовом Сєліна Євгена Валерійовича до Калинівської міської ради Вінницької області, виконавчого комітету Калинівської міської ради Вінницької області, третьої особи, що не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, Калинівського районного суду Вінницької області про зобов’язання виділити службове житло.

16. Про створення місцевої спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Калинівської міської об’єднаної територіальної громади.

17. Про надання дозволу гр. Баранчуку А.П. на оренду комунального майна частини нежитлового приміщення Будинку культури за адресою: м. Калинівка, вул. Незалежності, 52.

18. Про надання дозволу на дострокове розірвання договору оренди майна, що належить до комунальної власності Калинівської міської об’єднаної територіальної громади від 01.08.2018 та про визнання таким, що втратило чинність рішення 39-ої сесії 7-го скликання (2-ге засідання) Калинівської міської ради від 24.07.2019 № 142 «Про надання дозволу гр. Компанієць Н.І. на оренду комунального майна, нежитлового приміщення Будинку культури за адресою: м. Калинівка, вул. Незалежності, 52». 

19. Про надання дозволу гр. Олійник Ю.В. на оренду комунального майна частини нежитлового приміщення Будинку культури за адресою: м. Калинівка, вул. Незалежності, 52.

20. Про внесення змін в Методику розрахунку орендної плати за оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Калинівка та пропорції її розподілу, затвердженої рішенням 18-ої сесії 6-го скликання Калинівської міської ради № 552 від 22.11.2012 «Про затвердження розрахунку орендної плати за оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Калинівка».

21. Про затвердження Положення про фінансове управління Калинівської міської ради.

22. Про надання згоди на прийняття у комунальну власність відділом освіти Калинівської міської ради котла стального водонагрівного на твердому паливі.

23. Про створення комунального підприємства «Калинівська міська аптека» Калинівської міської ради.

24. Про виконання рішення Господарського суду Вінницької області від 28 лютого 2019 року у справі № 902/630/18.

25. Про внесення доповнень до Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Калинівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь