Пошук

Засідання постійних комісій Калинівської міської ради 7-го скликання у квітні 2019 року

Дата: 04.04.2019 15:56
Кількість переглядів: 513

Фото без опису

09.04.2019р. Спільне засідання:

10-00 год. Постійна комісія з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та з питань законності, правопорядку і охорони прав людини (голова комісії – Катрич П.С.),

Постійна комісія з питань промисловості, транспорту, будівництва, підприємницької діяльності, зв’язку та засобів масової інформації (голова комісії - Трембіцький О.А.),

Постійна комісія з питань освіти, культури, духовного відродження, роботи з молоддю та спорту (голова комісіїПавлюк В.С.),

Постійна комісія з питань благоустрою, житлово-комунального господарства, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища (голова комісіїСопін А.М.),

Постійна комісія з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства і дитинства, роботи з ветеранами та учасниками АТО (голова комісії – Турик В.І.)

 

Порядок денний

1. Про затвердження Положення про звання «Почесний громадянин Калинівської міської об’єднаної територіальної громади».

2. Про клопотання щодо нагородження Почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною».

3. Про внесення доповнень в Додаток 1 Комплексної оборонно - правоохоронної програми Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2016-2020 роки.

4. Про внесення доповнень в додаток 16 Програми розвитку охорони здоров’я Калинівської об’єднаної територіальної громади на 2017 - 2020 роки.

5. Про внесення змін до п.1.4 рішення 36-ої сесії міської ради 7-го скликання № 39 від 15.03.2018р. «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Калинівської міської ради та її виконавчого комітету».

6. Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки з метою подальшого використання її облаштування стоянки автомобілів.

7. Про передачу на баланс для обслуговування КП «Благоустрій міста Калинівка» полігону твердих побутових відходів для м. Калинівка.

8. Про передачу на баланс для обслуговування КП «Благоустрій міста Калинівка» мобільної сортувальної лінії твердих побутових відходів.

 

 

10.04.2019р.

10-00 год. Постійна комісія з питань фінансів, бюджету та з питань управління комунальним майном (голова комісіїБогданов І.Ю.)

 

Порядок денний

засідання постійної комісії:

 

1. Про клопотання щодо нагородження Почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною».

2. Про внесення доповнень в Додаток 1 Комплексної оборонно - правоохоронної програми Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2016-2020 роки.

3. Про внесення доповнень в додаток 16 Програми розвитку охорони здоров’я Калинівської об’єднаної територіальної громади на 2017 - 2020 роки.

4. Про внесення змін до місцевого бюджету Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

5. Про внесення змін до п.1.4 рішення 36-ої сесії міської ради 7-го скликання № 39 від 15.03.2018р. «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату Калинівської міської ради та її виконавчого комітету».

6. Про передачу на баланс для обслуговування КП «Благоустрій міста Калинівка» полігону твердих побутових відходів для м. Калинівка.

7. Про передачу на баланс для обслуговування КП «Благоустрій міста Калинівка» мобільної сортувальної лінії твердих побутових відходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь