Пошук

Питання про реконструкції

Дата: 29.03.2019 12:17
Кількість переглядів: 681

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.На 49 сесії 7 скликання Калинівської міської ради стояло питання з приводу реконструкції Центрального парку біля магазину «Арго», парку поблизу «Агромаш-Калина», і Центральної площі міста. 
Якщо з ескізами паркових зон все вирішили, і одноголосно проголосували, то з ескізом Центральної площі міста виникло бурхливе та емоційне обговорення. Деякі депутати були категорично проти, хоча це була звичайна пропозиція від проектанта Юрія Вакули, котрий за власним бажанням виявив ініціативу і безкоштовно намалював центральну площу, яку він бачить у майбутньому, цю пропозицію виніс саме Юрій, за проханням міського голови.
Депутати думають, що це «показуха», місто не має потреби у цій реконструкції, і була подана пропозиція ці кошти виділити на реконструкцію водогону, котрий навіть нам не належить і обслуговувати його має Районна рада. Депутат Анатолій Сопін чомусь вирішив, що ціна цієї площі 30млн.грн., звідки такі висновки, не зрозуміло, адже ціну можна назвати лише після того, як буде створений проект і прораховані можливі витрати на нього, це повторювала і головний бухгалтер міськради Гордійчук Валентина Петрівна, так і начальник управління фінансів Гаврилюк Наталя Леонідівна. Так, цифра у 30 млн.грн. звучала, але мова йшла про капітальні видатки на рік, за рахунок котрих відбуваються ремонтні роботи, освітні процеси, витрати на медицину тощо. Тому не варто довіряти прорахункам, котрі роблять люди, які не компетентні у цих питаннях. 
До вашої уваги ми прикріпляємо 4 ескізи, котрі були запропоновані і частково затверджені на сесії міської ради, будемо раді почути вашу думку з приводу них, а саме якою ви бачите центральну площу міста.
?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь