Пошук

День Національної Гвардії України

Дата: 25.03.2019 11:54
Кількість переглядів: 732

Картинки по запросу день національної гвардії україниШановні військовослужбовці та ветерани Національної гвардії України! Калинівська міська рада, депутатський корпус та виконавчий комітет вітають вас з професійним святом! В один з найважчих та відповідальних моментів в історії нашої держави Національна гвардія стала однією з провідних сил оборони України, виступила надійним гарантом суверенітету і цілісності держави. Забезпечуючи обороноздатність країни, ви в той же час виконуєте важливі правоохоронні функції, завдання із захисту та охорони загальнолюдських цінностей.

Світлина від Калинівська міська рада.

25 березня, з нагоди 5-ї річниці створення Національної гвардії України, на плацу військової частини 3028 ім. Івана Богуна міста Калинівка, напередодні свята відбулося нагородження військовослужбовців за сумлінне виконування службових обов’язків та проявлену відвагу.

Світлина від Калинівська міська рада.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника, вшанували загиблих в зоні операції об’єднаних сил.  

Світлина від Калинівська міська рада.

Спершу, привітав своїх колег командир ВЧ 3028 полковник Вакулко Богдан Іванович, подякував за зразкове виконанням своїх службових обов’язків , захист незалежність нашої держави, побажав  міцного здоров’я, щастя та добробуту у сім’ях.

Зі словами вдячності, грамотами, подяками, квітами та преміями, у військову частину завітали Калинівський міський голова Анатолій Шамалюк, народний депутат України Петро Юрчишин,  та інші представники влади міста.

Світлина від Калинівська міська рада.

Світлина від Калинівська міська рада.

Світлина від Калинівська міська рада.

Міський голова, насамперед, виразив велику гордість, адже не кожна громада може показати такий високий рівень військової підготовки, міськрада постійно підтримує частину, допомагає та відгукується на прохання військовослужбовців. Після цього, було вручено грамоти, премії та квіти гвардійцям, не оминули увагою і сім’ї воїнів, котрі поклали своє життя, заради мільйонів інших у зоні АТО, їм було вручено грошову допомогу.

Світлина від Калинівська міська рада.

Петро Юрчишин, народний депутат України, разом зі своїм представником нагороджували преміями та подяками від Верховної Ради України військових за досягнення високих результатів в службово-бойовій діяльності, активну учать у боротьбі зі злочинністю, захист територіальної цілісності  та державного суверенітету України і проявлену при цьому відвагу. Петро Васильович, разом зі своїм братом являються власниками санаторію «Радон» у м. Хмільник, вони постійно дарують путівки на оздоровлення гвардійцям, і сьогоднішня подія не виняток,  тому окрім вищезгаданих нагород, було передано путівки, котрі потім отримають гвардійці. Не забули і про сім’ї, котрі втратили своїх захисників, допомогу отримали і вони.

Світлина від Калинівська міська рада.

Ще раз щиро вітаємо вас з Днем Національної гвардії України, бажаємо міцнoгo здоров'я, успіхів у військовій підготовці, щастя вам та вашим рідним і близьким! Сила та міць української держави - у єдності армії та народу, тoму прийміть найщиріші вітання дo Вашoгo прoфесійнoгo свята і й надалі своєю важливою справoю нагадуйте всьoму світoві прo те, щo Україна у надійних руках.

Світлина від Калинівська міська рада.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь