Пошук

«Повір у себе»

Дата: 19.03.2019 11:45
Кількість переглядів: 507

Світлина від Калинівська міська рада.15 березня 2019 року в залі урочистих подій районного Будинку культури спільно із відділом освіти Калинівської райдержадміністрації, міським відділом освіти, будинком дитячої творчості проведено районний фестиваль творчості і талантів для 76 дітей з функціональними обмеженнями «Повір у себе».

Світлина від Калинівська міська рада.
Метою даного заходу є створення сприятливих умов для розкриття та самовираження талановитих дітей з особливими потребами, сприяння їх інтеграції в суспільство, пошук інноваційних форм і методів роботи, спрямованих на самоствердження, активізацію життєвої позиції особистості, розширення кола спілкування та розвиток комунікативних навичок.

Світлина від Калинівська міська рада.
Фестиваль відкрила головний спеціаліст районного відділу освіти Блажченко О.В., яка сказала, що назва самого фестивалю дуже влучна, адже щоб домогтися чогось, спочатку треба повірити у себе, у свої сили і побажала, щоб ці діти не лише повірили, але й змогли знайти гідне місце у своєму житті.
Директор будинку дитячої творчості Калашнюк К.М. поділилася своїми враженнями та захопленнями від робіт учасників, побажавши їм міцного здоров’я, творчої наснаги та реалізації всіх задумів.

Світлина від Калинівська міська рада.
У веселій дружній атмосфері практичний психолог Корделівської ЗОШ І-ІІІ ст. Шумаков К.М. та соціальний педагог Павлівської ЗОШ І-ІІІ ст. Хорєва Є.Г. провели вправу «За що я люблю цей світ».
Керівники гуртків будинку дитячої творчості на чолі з методистом Чечельницькою В.М. об’єднали дітей у спільній справі та провели майстер-клас із виготовлення колективної роботи з паперу «Весняне чаювання».
Особливу родзинку до дитячого свята додали вихованці ЗОШ с. Писарівки, які спеціально відвідали цей захід із власною концертною програмою та подарували своїм ровесникам калейдоскоп веселощів, позитиву та гарного настрою.
За дорученням народного депутата України Петра Юрчишина на свято прибув його помічник Мичківський О.П., який від імені народного обранця та від себе особисто привітав маленьких митців і поспілкувалася з їхніми батьками. Всім учасникам фестивалю він подарував солодкі подарунки.

Світлина від Калинівська міська рада.
За оцінкою журі кращі роботи будуть представляти район на обласному фестивалі «Повір у себе».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних