Пошук

Консультаційна зустріч працівників апарату міськради з Юрієм Войціцьким

Дата: 13.02.2019 16:15
Кількість переглядів: 551

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.

Калинівська ОТГ бере курс на економічний та просторовий розвиток громади, покращення якості життя мешканців і охорону навколишнього середовища.
13 лютого в Калинівці відбулась консультаційна зустріч працівників апарату Калинівської Міської Ради з радником з питань регіонального розвитку Вінницького ЦРМС Юрієм Войціцьким, присвячена обговоренню проекту цілей розвитку громади в рамках розробки Стратегії розвитку до 2030 року. 
Ключовою перевагою Калинівки і об’єднаної громади в цілому є зручне географічне розташування на трасі М21, поблизу обласного центру і транспортного коридору Go Highway. Розвинена промисловість (137 підприємств) і позитивна демографічна ситуація дозволяє прогнозувати утримання і зростання рівня власних надходжень до бюджету громади. Разом з тим й частині адмінцентру відштовхує потенційних мешканців від планування свого життя на її території. 
На користь Калинівської ОТГ промовляє краща ніж у Вінниці екологічна ситуація (менше забруднення середовища, облаштоване сміттєзвалище і сміттєсортувальна лінія), розвинена сфера послуг і закладів торгівлі, а також – що особливо важливо для інвесторів – завершення роботи над містобудівною документацією для усіх! населених пунктів громади. Одночасно не варто забувати про нещодавні події, пов’язані з вибухами на артилерійських складах поблизу Калинівки, які змушують особливо ретельно підходити до сфери цивільного захисту і безпеки. 
За підсумками попередніх засідань робочої групи визначена роль і бачення Калинівської громади у середньостроковій перспективі. Статус «Промислових воріт Східного Поділля» і території з високою якістю життя вимагає від місцевої влади, бізнесу і громадськості спільних дій щодо реалізації заходів в рамках операційних і стратегічних цілей Стратегії. Під час проміжного засідання обговорено потребу проведення зустрічей фокусних підгруп (Бізнес, сталий розвиток сільського господарства, ІГС, освіта) і підготовки тих проектів, які будуть реалізовані з великою ймовірністю в рамках першого і наступних планів реалізації Стратегії.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних