Пошук

Діти - квіти життя, підсумки освітян за 2018 рік

Дата: 31.12.2018 11:01
Кількість переглядів: 1093

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????????°

Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки їхнє майбутнє, а й майбутнє нашої країни. Протягом року в освіту вкладено багато зусиль, турботи і фінансів, адже саме ми зобов’язані надати якісні знання молодим громадянам України.
Наші учні постійно беруть участь у різноманітних олімпіадах і конкурсах, займають призові місця, показуючи високий рівень освіти в ОТГ, серед них є медалісти та призери обласних конкурсів. Учениця Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2-гімназії Плахотнюк Єлизавета протягом навчального року одержує стипендію Кабінету Міністрів України за перемогу у ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.

Кожного року випускні вечори «багаті» на юних медалістів, котрі все своє шкільне життя виборювали звання найкращих. Найпрестижніші вузи країни з радістю приймають юних калинівчан у ряди студентів, адже вони з перших днів навчання показують себе з сильної сторони. 
Діти з особливими потребами також мають право на освіту, гарантоване державою. Це право втілює в життя Калинівська міська рада та депутатський корпус: введено 6 посад асистентів учителів.


У Калинівській ОТГ на інклюзивному навчанні перебуває 9 дітей. Для Калинівських шкіл № 1, № 2, № 3 та № 4 придбано інвентар для проведення корекційно-розвиткових занять з такими дітьми. Це шведські стінки, масажні столи, дошки Євмінова, велотренажери, орбітреки, масажні килимки, каремати, гімнастичні палиці, засоби для розвитку дрібної моторики рук. Всього на загальну суму 105,5 тисяч гривень. В Калинівських ЗОШ № 1 та №3 уже обладнані корекційно-розвиткові кімнати.
Всього в громаді 5 шкіл і 8 дошкільних навчальних закладів, 2603 учнів у шкільних і 944 вихованців у дошкільних закладах. Вони повністю забезпечені необхідним шкільним обладнанням.
-У ЗОШ №4 за рік замінили підлогу в чотирьох класних кімнатах. Також було збудовано дитячий майданчик із новою гіркою, гойдалками, каруселями і лавками;
-Придбано 2 ноутбуки для ЗОШ №2,4, і 13 ноутбуків для «Нової української школи»;
-Придбано і встановлено 12 телевізорів та кріплень;

-Обладнання: колонка, підсилювач, мікшерний пульт тепер роблять шкільні свята ще кращими;
-Придбано шкільні меблі (парти та стільці для «Нової української школи»);
-Збудовані нові паркани для Дружелюбівської школи та школи №2-гімнації;
-Зроблено капітальний ремонт площадки і сходів ЗОШ с.Дружелюбівка. 
Органи місцевого самоврядування ОТГ не менш турбуються про розвиток ДНЗ і створюють умови, котрі б повністю задовольнили і батьків, і їх малюків. За 12 місяців ми зуміли: 
-Зробити капітальний ремонт паркану ДНЗ с.Дружелюбівка.
-Здійснено капітальний ремонт санвузла ДНЗ №2, буферних кімнат груп ДНЗ №3. 
-Реконструйовано опалювальний пункт з встановленням котлів на твердому паливі ДНЗ№1
-Придбано ноутбук, принтер для ДНЗ №6;
-Встановлено металевий піднавіс ДНЗ№6;
-Зроблено капітальний ремонт внутрішнього санвузла ДНЗ №3;
- Для ДНЗ №2 «КАЗКА» придбано спортивне обладнання (шведська стінка – 2 шт., обручі – 25 шт.)

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Також, вихованці садочка отримали подарунок: на ігровому майданчику були встановлені нові альтанки (2 шт.).
Харчуються діти шкіл і дошкільних закладів виключно найсвіжішими продуктами. Міська рада уважно слідує за закупівлею та приготуванням їжі, за справністю приладів та якістю страв. У загальноосвітніх закладах громади стовідсотково всі учні забезпечені безкоштовним харчуванням: учні 1-4 класів харчуються на 6,00 грн., 5-11 класів – на 2,0 грн., пільгові категорії дітей з 1-го по 11-тий класи – на 10,0 грн. в день. 310 дітей учасників АТО, інвалідів та діти з малозабезпечених сімей звільнені на 100% за харчування в дошкільних закладах громади.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.
Також, в громаді є діти позбавлені батьківського піклування та сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах. Всього таких сімей 24, в котрих 59 дітей, вони різних вікових категорій, але усі мріють про найщасливіші святкові дні. Тому представники Калинівської міськради постійно піклуються про них Різдвяні та Великодні свята, День знань та інші події у цих сім’ях проходять вдало, адже ми забезпечуємо малюків необхідним приладдям та продуктами харчування.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь