Пошук

1-2 листопада відбувся 4-й Національний форум IT-директорів органів влади

Дата: 06.11.2018 09:55
Кількість переглядів: 681

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.

1–2 листопада в Києві  відбувся ІV Національний форум ІТ-директорів органів влади, він зібрав 300 спеціалістів із державного сектора. Обговорювали, як швидкий розвиток цифрових технологій вплинув на роботу державних установ і наше повсякденне життя, а також із якими змінами та труднощами зіткнулись громадяни України у зв’язку з переходом у цифровий формат.

Серед присутніх була і начальник Калинівського ЦНАПу – Низькоклон Олена Михайлівна, так як наш Центра надання адміністративних послуг, являється одним з найкращих.

Дводенний форум був  присвячений реалізації подальших кроків на шляху розвитку електронного урядування в Україні, розгляду ініціатив, пов’язаних зі створенням нових «інтелектуальних міст» і роботою з відкритими даними, а також обговоренню питань кібербезпеки.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.

Проект EGOV4UKRAINE представив на форумі дві масштабні ІТ-розробки, що використовуватимуться для підтримки процесу децентралізації та розвитку електронного урядування в Україні — систему безпечного обміну даними «Трембіта» та інформаційну систему «Вулик».

«Системи «Трембіта» та «Вулик» встановлюють нові стандарти в галузі надання державних послуг, що робить процес взаємодії з урядовими установами більш зручним, менш бюрократичним і позбавляє його будь-яких ускладнень», — повідомила Марі Педак, керівник команди EGOV4UKRAINE.

Зараз завершується перший етап реалізації проекту EGOV4UKRAINE, який передбачає пілотне впровадження інформаційної системи «Вулик» у 10 центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП) і підготовку до інтеграції нових технологій у роботу невеликих ЦНАП. Система «Трембіта» вже передана у використання Державному агентству з питань електронного урядування України та очікує на сертифікацію безпеки, щоб розпочати процес інтеграції баз даних державних органів та продовжити розробку електронних послуг.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь