Пошук

1-2 листопада відбувся 4-й Національний форум IT-директорів органів влади

Дата: 06.11.2018 09:55
Кількість переглядів: 708

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.

1–2 листопада в Києві  відбувся ІV Національний форум ІТ-директорів органів влади, він зібрав 300 спеціалістів із державного сектора. Обговорювали, як швидкий розвиток цифрових технологій вплинув на роботу державних установ і наше повсякденне життя, а також із якими змінами та труднощами зіткнулись громадяни України у зв’язку з переходом у цифровий формат.

Серед присутніх була і начальник Калинівського ЦНАПу – Низькоклон Олена Михайлівна, так як наш Центра надання адміністративних послуг, являється одним з найкращих.

Дводенний форум був  присвячений реалізації подальших кроків на шляху розвитку електронного урядування в Україні, розгляду ініціатив, пов’язаних зі створенням нових «інтелектуальних міст» і роботою з відкритими даними, а також обговоренню питань кібербезпеки.

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.

Проект EGOV4UKRAINE представив на форумі дві масштабні ІТ-розробки, що використовуватимуться для підтримки процесу децентралізації та розвитку електронного урядування в Україні — систему безпечного обміну даними «Трембіта» та інформаційну систему «Вулик».

«Системи «Трембіта» та «Вулик» встановлюють нові стандарти в галузі надання державних послуг, що робить процес взаємодії з урядовими установами більш зручним, менш бюрократичним і позбавляє його будь-яких ускладнень», — повідомила Марі Педак, керівник команди EGOV4UKRAINE.

Зараз завершується перший етап реалізації проекту EGOV4UKRAINE, який передбачає пілотне впровадження інформаційної системи «Вулик» у 10 центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП) і підготовку до інтеграції нових технологій у роботу невеликих ЦНАП. Система «Трембіта» вже передана у використання Державному агентству з питань електронного урядування України та очікує на сертифікацію безпеки, щоб розпочати процес інтеграції баз даних державних органів та продовжити розробку електронних послуг.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних