Пошук

Міжнародний комітет тижня з питань інформованості про компост вимагає участі у ICAW 2019

Дата: 01.11.2018 15:49
Кількість переглядів: 703

?????????»?????° ?????? ???°?»???????????????° ???????????° ???°???°.

Ми шукаємо когось, хто зацікавлений у участі у нашому 17-му щорічному конкурсі плакатів. Виграшний плакат буде використаний для сприяння Міжнародному тижню поінформованості про компост, 5-11 травня 2019 року.

Тема постеру: охолодження клімату - компост! 
Конкурс триватиме з 1 вересня до 5 листопада 2018 року і відкритий для всіх, хто хоче поділитися своєю творчою творчістю, щоб просунути тему цього року. Переможець плакат буде служити рекламним матеріалом, щоб поділитися загальнонаціональною темою тижня "Тиждень поінформованості про міжнародний компост" у 2019 році. Ми запрошуємо представників муніципальних, об'єднань або державних установ, професіоналів галузі, студентів, молодіжних груп, комерційних компостерів, підприємств зеленої промисловості, садівників, екологів, кожен, щоб приєднатися до веселощів. Чи були ви коли-небудь святкували чи були залучені до ICAW , ми хочемо, щоб ви взяли участь у цьому році. Конкурс відкритий для будь-кого десятирічного віку і з будь-якої точки світу.

Тема ICAW 2019 року "Прохолодний клімат - компост!" Визнає зв'язок між здоров'ям грунту та кліматом. Грунт відіграє важливу роль у нашому середовищі. Здоровий грунт є основою планетарного, сільськогосподарського та людського здоров'я. Тема цього року висвітлює, що практика управління грунтами з компосту є ключовим фактором для здоров'я грунтів та міграції кліматичних змін. Завдяки компостуванню ми повертаємо поживні речовини до грунту, допомагаємо захоплювати вуглець з атмосфери, протистояти посухам і хворобам і забезпечувати свіже повітря.
Легко ввести! Ось як це працює: Переможець конкурсу плакатів повертає його плакат до тисяч по всій країні. Це буде офіційним офіційним прес-службою 2019 року, присвяченого міжнародному тижню про поглиблення поінформованості про компост та розміщений на веб-сайті CCREF, а також на веб-сайті Ради з питань компенсації. Виграний "афіша художника" матиме своє ім'я на сайті CCREF і буде включений до всіх друкованих матеріалів та будь-яких прес-релізів у зв'язку з нашим щорічним святом ICAW.

Успішний переможець плаката отримає 500 доларів. Конкурс відкритий для когось від десяти років до дорослого. Існують 3 дисципліни змагань: 3-7 клас, 8-12 класи, а коледж - для дорослих. Кращі з кожного дивізіону будуть введені в фінальний конкурс. Виграшний дизайн буде вибраний до кінця року.

Конкурс починається 1 вересня 2018 року і продовжується до 5 листопада 2018 року.

Це ваша можливість продемонструвати свій творчий талант і показати свою віру в компостування та переваги використання компосту!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних