Пошук

Калинівській учениці призначено стипендію Кабінету Міністрів України

Дата: 22.10.2018 10:39
Кількість переглядів: 654

???????????????????»???????????° ???????????? ???????°???»???????????????????????????????° ???????????????????????° ???????°???????°.

 Учениця Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2-гімназії одержуватиме стипендію Кабінету Міністрів України протягом навчального року.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 04.07.2018 року  №706 «Про призначення стипендій Кабінету Міністрів України»  стипендія призначена Плахотнюк Єлизаветі Вікторівні, учениці комунального закладу «Калинівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 – гімназія».

                Відповідно до наказу ця стипендія призначається переможцям Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури. І хоча учениця не була включена у команду Вінницької області для участі у Всеукраїнському етапі олімпіад, Департамент освіти і науки номінував дівчину на дану стипендію за результатами обласного рівня. Відповідно до п. 3 зазначеного наказу виплату стипендії з 1 вересня 2018 року виплачують за рахунок коштів бюджету, з якого фінансується навчальний заклад (за рахунок місцевого бюджету).

Тобто протягом навчального року учениця 9 класу буде отримувати щомісячну стипендію у розмірі затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 08 листопада 2017 р. №918 «Деякі питання виплати стипендій у державних та комунальних навчальних закладах, наукових установах».

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь