Пошук

Квартет «Камертон» Калинівської дитячої музичної школи - володар Гран-прі Міжнародного фестивалю-конкурсу «Зірковий грамофон талантів 2024»

Дата: 25.04.2024 14:09
Кількість переглядів: 595

Фото без описуНайвищу нагороду - Гран-прі - здобув квартет «Камертон» Калинівської дитячої музичної школи на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зірковий грамофон талантів 2024», що проходив у Львові.

У номінації «Вокальне мистецтво» журі конкурсу переглянуло майже 80 номерів та визнало виступ квартету «Камертон» найкращим. Володарями Гран-прі конкурсу стали Анна Головащенко, Руслана Фінц, Анастасія Семенова та Олександра Федун. Дівчата виступили із піснею «Ти до мене не ходи» і полонили серця журі.

-Дуже приємно, що журі конкурсу так високо оцінили виступ нашого квартету, - розповідає керівник колективу Олена Яремчук-Федун. - Дівчата настільки вдало виступили, що журі спочатку подумали, що звучать підголоски, а потім з'ясувалося, що квартет виступав під чистий мінус.

Перемога у конкурсі, два дні вражень від Львова та похід до оперного театру на виставу «Наталка Полтавка» надовго запам'ятаються талановитим калинівчанкам та їх керівникові. Це не перша перемога «Квартету» і сподіваємося, що і в майбутньому вони ще потішать нас своїми успіхами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь